Remember Me (2010)

Autor ShiftDelete 14.06.2010. Pregleda: 14443
12345678910    Naša ocena: 6.50
Loading...Loading...

Remember Me (2010) Movie PosterRoberta Patrisona pamtim kao vrlo talentovanog, mladog glumca još od pre par godina iz ostvarenja koje, koje se zove… hmmm…nemam pojma. Nebitno. Setiću se do kraja pisanja za ovaj film. I da… ne dajte da vas zavara vampirska franšiza i činjenica da ovaj momak tu više glumi skidanjem majice, ovaj film će vas uveriti da će ostati na platnom spisku šoubiza i kada klinke zaljubljene u Tvajlajt odrastu.
Remember Me je priča o mladom momku koji sreće mladu devojku i sada kako bi se film podigao na malo inteligentniji nivo njoj je dodata činjenica da je kao vrlo mlada gledala kako joj neki džankiji srokaju kevu, a on kako mu se stariji brat ubio. Elem, Patrisonovog lika hapse greškom za vreme sitne ulične tuče i pošto sledećeg jutra saznaje da ćerka murkana koji ka je ćuzirao ide u njegovu školu odluči da je startuje. Stvari se odvijaju previše brzo i dok se ovo dvoje navikavaju na emotivno odrastanje, njihovi problemi iz prošlosti i porodica ih izlažu velikom pritisku…
Činjenica da sam očikivao šit emo limunadu je pomogla ovom filmu da je opšti utisak pozitivan, iako su poneke scene ispunjene ispraznim „preinteligentnim“ dijalogom, koji možete čuti svakog dana između pripitih studenata sa neurednim frizurama na Platou. Napakovan nepotrebnom tenzijom koju ovi tinedžeri sami stvaraju i tako odaju utisak razmaženosti, ovaj film lako u drugom planu gubi inteligentnu priču o disfunkcionalnosti porodice, koja se oslikava, kao u ogledalu, u strastvenoj vezi koja se razvija i raste. I dok talentovani Pirs Brosnan daje jednu od svojih najupečatljivijih rola i jedan od mojih omiljenih glumaca Kris Kuper šije svoju ulogu kao devojčin ćale, mladi u ovom filmu furaju dosta statično svoje uloge. U da… onaj film sa početka se zove „How to be“. Nije loš.Info:

Naziv: Remember Me
Žanr: Drama | Ljubavni
IMDb rejting: 6.7/10 (7,563 glasova)
Režija: Allen Coulter
Igraju: Robert Pattinson, Pierce Brosnan, Emilie de Ravin, Chris Cooper, Pierce Brosnan

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT


Skini:

Naziv : Remember.Me.BDRip.XviD-DiAMOND
Trajanje: 112 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 624×352 – 1417 kbps
Audio: AC3 5.1 – 384 kbps CBR

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Remember Me (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.