Shame (2011)

Autor ShiftDelete 17.04.2012. Pregleda: 19855
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

Shame PosterE hvala kurcu, pomislili ste kada ste ponovo danas, po poslednji put pokušali da odete na sajt 2kokice.com pre nego što dignete ruke od nas. Možemo da krenemo u objašnjavanje, to bi potrajalo, možemo kao pizde da vam se izvinjavamo što smo vas izdali za praznike i kišne dane i nismo vam spremili filmove, ali umesto toga rećićemo vam piratski život je težak, jebiga, a mi jednom godišnje imamo ispad sistema. Mada, ovo svakako nema veze sa našim sponzorima Mint.rs, jedinima u ovoj priči koji nisu zakazali. Nego da pređemo na stvar… rešili smo da se odužimo jednim bolesno dobrim filmom.
Kada kažem bolesno dobar film, mislim film o ljudskoj bolesti, na onom najdubljem planu. Shame prati Brendona Salivena, uglednog Njujorškog belokošuljaša koji je svoj život savršeno organizovao da utoli svoju razdiruću opsesiju: zavisnost seksom. Trošeći svo svoje slobodno vreme i novac na puko pražnjenje koje ga čak ni ne ispunjava, njegov život biva izveden iz takta kada mu u posetu dođe sestra: depresivna suicidna pevačica.
Na trenutak mi je premisa filma, pre nego što se pojavio na festivalima širom Evrope ranije ove godine, delovala pretenciozno i glupo. Kao neko umetničarenje. Međutim ovo ostvarenje, estetika, gluma i atmosfera su me bukvalno ostavile bez daha i ostavile da visim u procepu gde počinjem da razomem ljude koje nikada ne bih razumeo. Majkl Fasbender nas je ponovo šokirao i oduševio (A Dangerous Method), a Keri Mulagan ništa manje. Budite spremni, jer kao kod filma American Psycho, ovde vam se ništa neće svideti, ali ćete na kraju biti oduševljeni.Info:

Naziv: Shame
Žanr: Drama
IMDb rejting: 7.7/10 (19,410 glasova)
Režija: Steve McQueen
Igraju: Michael Fassbender, Lucy Walters, Mari-Ange Ramirez, James Badge Dale, Nicole Beharie

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Shame.2011.LIMITED.DVDRip.XviD-AMIABLE
Trajanje: 101 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 272 – 824 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Mediafire: Mediafire DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Shame (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.