Shinjuku Incident (2009)

Autor D 14.06.2010. Pregleda: 7299

Shinjuku Incident (2009) Movie PosterShinjuku Incident je drama koja nam dolazi iz Hongkonga sa Džekijem Čenom u glavnoj ulozi koji je i glavni producent. Ovaj film nam donosi težu priču i mnogo manje akcije nego što smo navikli da dobijamo od Čena.
Siromašni kineski radnik po imenu Titou popravlja traktore i čezne za svojom dragom koja je u Japanu. Kada ni njemu ni njenoj porodici ne stignu nikakva pisma od nje, Titou ilegalno prelazi u Japan usput gubeći kineska dokumenta time lišivši sebe mogućnosti za povratak. Njegovi sunarodnici ga toplo dočekuju i nalaze mu posao u Šinđukuu gde i oni ilegalno rade.
Titou jednom prilikom spasava moćnog Jakuza bosa od tajvanske bande i ovaj mu nudi da za njega obavlja prljave poslove. Za uzvrat bi dobio kontrolu nad tajvanskom četvrti. Naš junak postaje vođa kineskih ilegalnih imigranata, ali ga njegove miroljubive metode čine nepopularnim i Titou počinje da gubi kontrolu nad svojim ljudima što se rasplamsava u ogroman klanovski rat.
Shinjuku Incident je dobio četiri nominacije na honkonškom filmskom festivalu među kojima i nominaciju za najbolji film.Info:

Naziv: Shinjuku Incident
Žanr: Drama | Krimi | Triler
IMDb rejting: 7.1/10 (3,082 glasova)
Režija: Tung-Shing Yee
Igraju: Jackie Chan, Naoto Takenaka, Daniel Wu, Masaya Kato

Linkovi: IMDbTrailerRT


Skini:

Naziv : Shinjuku.Incident.2009.BluRay.720p.AC3.x264-MgB
Trajanje: 120 min
Veličina: 4.42 GB
Video: x264 – 1280×544
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Torrenti: DirectMagnetTorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

  3 komentara na "Shinjuku Incident (2009)"

 • ShiftDelete ShiftDelete says:

  Uuuu gledao sam ovaj film. Nije loš, ali je mnogo težak i mračan, sa dosta konfuznim dijalozima kojima ne ide u prilog loš prevod sa mandarinskog koji sam ja koristio.

  Jedno sedam kokica, onako realno. Mada se skoro ne sećam raspleta.

 • Somnium says:

  Iako je prica ofucana (bar tako na prvu loptu deluje), mislim da cu ovo pogledati. Kinezi umeju da iznedre svasta, ali i da iznenade.

 • atila says:

  film je extra odradjen je za 10

Odgovori na "Shinjuku Incident (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.