Tengo ganas de ti (2012)

Autor ShiftDelete 10.03.2013. Pregleda: 16097
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

Tengo ganas de ti posterVraćamo se na kolosek traženih filmova. S obzirom da smo u totalnom rasulu što se tiče planova i šta bi smo želeli da gledamo, komentari će u ovom postu će biti prava prilika da vi napišete šta se vama gleda. Do tada imamo film evropske kinematografije uz koji mogu da profitiraju oba pola: definitivno je sniman za žensku populaciju, ali će maljavijem polu omogućiti da se podsete svih onih sitnih ljigavština koje lako otapaju ženska srcad.
“Tengo ganas de ti”, na internacionalnom nivou preveden kao “I Want You” je nastavak hita iz 2010. godine festivalskog naziva “Three Steps Above Heaven“ nas vraća na dobro uhodani romantični kolosek. Razoren prethodnom ljubavlju, naš glavni junak Hache se vraća u svoj rodni grad, na mesto gde je njegov prijatelj bajker izgubio život i gde se njegova velika ljubav završila tragično. Progonjen duhovima prošlosti, on se polako predaje zaboravljenom životnom stilu i upoznaje Džin, mladu nevaljalicu koja očigledno nije u mladosti nosila fiksnu i prepušta se romansi…
U ovaj film je upakovan šarmantan svet bezbrižnih evropskih mladih parova sa svim što on nosi: porodičnim problemima, fatalnim ljubavima, žurkama, gudrom… sa poprilično MTV-jevskog podilaženja publici u vidu besmislenih scena skidanja majice, imanja seksa na neudobnoj stenčugi iznad grada, voženju motora pravo u more… Fernando González Molina, reditelj ovog ostvarenja sa armijom prelepih Španaca vas, na početku ovog proleća, podseća šta ste propustili i zašto još uvek ima vremena da se ljubite na kiši.Info:

Naziv: Tengo ganas de ti
Žanr: Drama, Ljubavni
IMDb rejting: 6.8/10 (2,854 glasova)
Režija: Fernando González Molina
Igraju: Mario Casas, María Valverde, Clara Lago, Álvaro Cervantes

Linkovi: IMDbRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: Tengo Ganas De Ti [dvdrip][spanish][AC3-5.1]
Trajanje: 123 min
Veličina: 1.68 GB
Video: Xvid – 720 x 304 – 1483 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Mega: Mega DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Tengo ganas de ti (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.