The Beaver (2011)

Autor ShiftDelete 31.08.2011. Pregleda: 9968
12345678910    Naša ocena: 7.50
Loading...Loading...

The Beaver PosterŠta je bre ovo pičke kokičarske? Sve sami dobri filmovi. Pa gde su bili celo leto? Izgleda da su najbolji holivudski studiji pomerili datume izdavanja svojih najboljih DVD-jeva kada se vi vratite sa Pefkohorija. Ili Dekintosa? Enivej, pred nama je muvi koji je Mela Gibsona trebalo da vrati na puteve stare glumačke slave, pošto je ženama pretio utokama, a pride je imao antisemitske izjave. Nama samo nije jasno kakve to veze ima sa njegovom glumom. Čovek je uz’o dva Oskara. To je kao kada bi smo očekivali od Tajgera Vudsa da ne igra dobro golf samo zato što ga je žena uhvatila da odrađuje svaku ribu ikada.
Mel Gibson je Volter Blek, čovek sa teškim mentalnim problemima i deprom koja prerasta u suicidno ponašanje. Njegova porodična firma koja pravi igračke za decu je na rubu propasti, žena (Džudi Džudi Foster) ga je izbacila iz kuće, a dvojica sinova ga ne podnose. U trenutku kada pokušava da se ubije doživi potres mozga koji će ga okrenuti za 180 stepeni. Sa krpenom igračkicom dabra nabijenom na ruku on počinje da komunicira sa svetom. Tačnije Dabar počinje umesto njega. Kako vreme odmiče Volter Blek shvata da ga je Dabar kidnapovao i da upravlja njegovim životom…
Film koji je podelio kritiku i publiku nama je bio strava. Navijamo za svakog ženskog reditelja koji zna makar nešto, a Džudi Foster je pokazala zavidno iskustvo. Hemija je do kraja izgrađena među svim likovima, Mel Gibson je objasnio zašto je još uvek jedan od najboljih glumaca na svetu, a priča minimalistička, ali efikasna. Definitivno vredi gledanja.Info:

Naziv: The Beaver
Žanr: Drama
IMDb rejting: 6.9/10 (6,759 glasova)
Režija: Jodie Foster
Igraju: Mel Gibson, Cherry Jones, Jodie Foster, Anton Yelchin, Riley Thomas Stewart

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: The.Beaver.2011.LIMITED.DVDRip.XviD-AMIABLE
Trajanje: 91 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 933 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=Z38L61T5

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Beaver (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.