The Company You Keep (2013)

Autor ShiftDelete 20.06.2013. Pregleda: 9786
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

The Company You Keep posterPostoji nešto izuzetno magično u tome da Robert Retford u starijim danima glumi u političkim i špijunskim trilerima. Nekako, gde god da ga metnete od deluje kao saliven. Možda zato što sam i dalje oduševljen njegovom rolom u jednom od mojih omiljenih filmova ikada – Spy Game koji sam pogledao desetak puta, ako ne i više. Ovog puta je rešio da me časti malo više, ponovo i režira i glumi, kao što je to radio u političkom trileru Lions for Lambs (2007), koji je meni izvrsno legao, ali našao na mlak odziv kod publike.
The Company You Keep je zakulisana priča o grupi mladih ljudi koja je učestvovala na protestima protiv Vijetnamskog rata sedamdesetih, sve dok se nisu umešali u pljačkanje banke. Maskirani napadač, za koga se veruje da je pripadao organizaciji, je hladnokrvno ubio čuvara. Četrdeset godina kasnije, jedna od glavnih pripadnica biva uhapšena, jer, jebiga u Americi neki slučajevi nikad ne zastarevaju. U međuvremenu mladi novinar uspeva da otkrije identitet predvodnika organizacije – u čuvenom advokatu koji živi povučenim životom. Međutim on ubrzo otkriva i mnoge druge stvari…
Robert Retford drži sve konce u rukama. Dobro se snalazi iza, a briljira ispred kamere. Praćen je verovatno najupečatljivijim i najkvalitetnijim ansamblom u poslednjih par godina: Suzan Saradon, Nik Nolte, Kris Kuper (rođen za špijunske trilere, setite se Borna), Stenli Tuci, Terens Hauvard, Ričard Dženkins, praćeni mladim i još uvek neizlizanim Šajom Lebufom. Iako strašno kvalitetan film za ljubitelje žanra, za sve ostale može biti pomalo dosadan i naizgled nemotivisan. Čak sam i ja u nekim trenucima navijao da se pređe sa reči na dela.Info:

Naziv: The Company You Keep
Žanr: Drama, Triler
IMDb rejting: 6.3/10 (6,630 glasova)
Režija: Robert Redford
Igraju: Robert Redford, Shia LaBeouf, Julie Christie, Susan Sarandon, Nick Nolte

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: The.Company.You.Keep.2012.DVDRip.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8
Trajanje: 121 min
Veličina: 1.60 GB
Video: Xvid – 720 x 304 – 1499 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Mega: Mega DLC
Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Company You Keep (2013)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.