The Fighter (2010)

Autor ShiftDelete 2.03.2011. Pregleda: 9907
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

The Fighter PosterDragi kokičari, danas nastavljamo sa serijom filmova koji su prepoznati na poslednjoj dodeli Oskara. Za one koji nisu pratili pobliže ovaj film je dobio dve krajnje očekivane zlatne statue, obe za sporedne uloge, za dvoje glumaca koji sasvim sigurno majstorskim delovanjem oplemenjuju ovo ostvarenje. Činjenica da je pred nama sasvim solidna režija, dobro napisan scenario i krajnje linearna priča, uz vrhunske ocene kritike i publike, sasvim je jasno da je gluma najjači adut ovog filma. I totalno jeste.
Ima puno dece koja posećuju naš sajt i uglavnom veličaju filmove o mlaćenju, sva sreća i mi smo ih dosta okačili. Elem, mlaćenje mi nikada neće biti sasvim jasno, ne kapiram zašto bi neko dopustio da mu odlepe mozak od lobanje sa nekoliko hiljada udaraca za, šta ja znam… pare, ribe ili slavu? Ali ne mogu da kažem da nisam uživao dok je Mark Valberg mazao one likove po mom ekranu. Dakle, bokserska priča o dva brata, jedan je živa legenda boksa, sada samo lokalni narkoman navučen na krek, dok pokušava svog mlađeg brata da utrenira i natera ga da nastavi tamo gde je on posustao…
Kristijan Bejl, jedan od mojih omiljenih glumaca, u ovom filmu Holivudu je naplatio sve. Naplatio im je gomilu zasluženih, a neostavrnih zlatnih statuica, naplatio im je podcenjivanje i objasnio kako se razbija. Melisa Leo za njim ne zaostaje, ulogu raspadačke vajt-treš žene je uvežbala u dosta filmova pre (Frozen River), a sada dovela do perfekcije. Očekivano dobar film. I da… ako se ne rasplačete na Kristijan Bejlovu glumu, makar u poslednjoj sceni, nešto stvarno nije u redu sa vama.Info:

Naziv: The Fighter
Žanr: Biografski | Drama | Sport
IMDb rejting: 8.1/10 (31,251 glasova)
Režija: David O. Russell
Igraju: Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy Adams, Melissa Leo, Mickey O’Keefe

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: The.Fighter.2010.DVDRip.XviD-AMIABLE
Trajanje: 115 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 608 x 256 – 1250 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=UXIPNPGQ
http://www.megaupload.com/?d=HOZEVV66

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Fighter (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.