The Ides of March (2011)

Autor ShiftDelete 5.12.2011. Pregleda: 8567
12345678910    Naša ocena: 7.50
Loading...Loading...

The Ides of March PosterNemojte da se iznenađujete, novembar je daleko iza nas, pa nas u budućnosti čekaju stvarno dobri filmovi koji žele da uđu u konkurenciju za neku od zlatnih statuica koje dodeljuje Američka filmska akademija. Džordž Kluni će još jednom pokušati da se pridruži toj trci u dupliranju svojih startnih pozicija: u filmu koji vam danas predstavljamo potpisuje režiju, scenario i glumu.Da li će biti nominovan za neku od nagrada ostaje nam da vidimo kroz sledeće ostvarenje.
Stiven Mejers (Rajan Gosling) je mladi vođa medijske kampanje guvernera Majka Morisa (Džordž Kluni) koji u predizbornoj demokratskoj trci želi da pobedi sve protivničke demokratske kandidate i tako postane demokratski nosilac liste za sledeće predsedničke izbore. I dok se ribe u publici pitaju kako neko ko izgleda kao Kluni ne pobeđuje bez kampanje po difoltu, mladi Siven gazi sve dublje u mutne političke vode i o svom lideru saznaje tajne koje ga mogu skupo koštati…
Na stranu Klunijevu ambicioznost i želju, koja posle toliko vremena bavljenja filmom ne može da puca u pogrešnom smeru, Kluni je sakupio drim tim za ovaj film. Uvek podcenjeni, a sjajni, Pol Đijamati se sukobljava sa oskarovcem Filipom Semojerom Hofmanom, Marisa Tomei sjajno funkcioniše u alfa mužjačkom okruženju, ali daleko najviše se izdvaja zvezda ove godine i verovatno budući glumac veka – Rajan Gosling. Odlična drama sa elementima trilera: dobrodošli u američko političko društvo.Info:

Naziv: The Ides of March
Žanr: Drama
IMDb rejting: 7.5/10 (9,499 glasova)
Režija: George Clooney
Igraju: Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti, Evan Rachel Wood

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: The.Ides.of.March.2011.DVDSCREENER-P2P
Trajanje: 101 min
Veličina: 871 MB
Video: x264 – 720 x 358 – 733 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Uputstva: RapidshareTorenti

Rapidshare: Rapidshare DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Ides of March (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.