The Next Three Days (2010)

Autor ShiftDelete 27.02.2011. Pregleda: 17665
12345678910    Naša ocena: 9.50
Loading...Loading...

The Next Three Days PosterDosta je pritisaka kako od strane stranih medija, tako i od domaće poblike koja nema para ili želje da se fulja po beogradskom snegu na Festu, pa nastavimo sa našim, sada sve popularnijim postovima o filmovima, serijama, igricama i muzici. Neki od vas čak i agoniziraju. Drugi žele da rejtinguju filmove umesto nas. Treći prave kopije našeg sajta. I Džastin Biber je ovako počeo… Elem za ovo nedeljno jutro nagrađujemo vas i vaš preživeli mamurluk…
Džon Brenan, profesor engleske književnosti na koledžu ostaje šokiran jednog jutra kada mu na gajbu upada policija i hapsi njegovu ženu, dok njegov sin preživljava žestoku traumu. Sledećih par sekvenci otkrivaju da mu je žena uhapšena i osuđena na doživotnu robiju. Džona, sada samohranog oca u pokušaju da nadomesti nedostatak majke u sinovljevom životu polako napuštaju prijatelji i porodica prestajuću da veruju u njegove tvrdnje – da mu je žena nevina. Oprhrvan bolim zbog praznine, posle tri godine bezuspešnih sudskih procesa, ovom profesoru pada jedna strašno eksptremna ideja na pamet: da otme svoju ženu iz zatvora.
Vožnja koju će vam ovaj film prirediti je bukvalno bolesna. Nivo adrenalina, nesigurnosti i straha koji je meni upumpalo ovih dva sata video materijala me je oduzelo san te noći. Gluma Rasela Kroua i Elizabet Benks me je ostavila bez reči. Nivo režije na koji je Pol Hagis (dvostruki oskarovac i reditelj filma Casino Royale) izdigao ovaj film je toliko brutalan. Iako je pošao od krajnje klasične premise svaki sekund ovog remek dela pije vodu. Sao dok kucam ove slogove prsti mi se još uvek znoje. Pravo adrenalinsko remek-delo. Morate pogledati ovaj film!Info:

Naziv: The Next Three Days
Žanr: Krimi | Drama | Ljubavni
IMDb rejting: 7.4/10 (9,825 glasova)
Režija: Paul Haggis
Igraju: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Michael Buie, Moran Atias, Remy Nozik

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: The.Next.Three.Days.2010.DVDRip.XviD-AMIABLE
Trajanje: 122 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1000 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload: Megaupload DLC

Filesonic:
http://www.filesonic.com/file/112980282
http://www.filesonic.com/file/112975832

(DLC fajlove prevući u Linkgrabber tab u JDownloader-u ili ih dodati koristeći Add Container dugme.)

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Next Three Days (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.