The Place Beyond the Pines (2012)

Autor ShiftDelete 18.05.2013. Pregleda: 30940
12345678910    Naša ocena: 7.50
Loading...Loading...

The Place Beyond the Pines posterNovi film u ovom sušnom proleću je kolaboracija glumaca koji su definitivno morali da se sretnu na velikom platnu ranije, makar da bi razlučili onu besmislenu internet raspravu ko je frajer broj jedan filmske industrije. Pored toga ovaj film je nežnijem polu poznat zbog tome što su se dvoje tako smuvali, tačnije Eva Mendez i Rajan Gosling. Toliko o besmislenom uvodu. Za nastavak: trebalo mi je puno vremena da se nateram da gledam ovaj film… trajanje od skoro dva i po sata nije pomoglo.
Rajan Gosling igra Luka, vajt trešera (prevod na srpski u inbox, cimanje stop) vozača raspalih motora na još raspalijim luna parkovima, koji se posle dužeg vremena obreo u svom gradu, da bi saznao da mu je bivša devojka bila trudna sa njim i rodila dečaka koga nikada nije video. Posle sitne drame on odlučuje da napusti cirkus i ostane u gradu, a najbolji način (za taj nivo inteligncije) da zaradi pare je da pljačka banke…
Derek Kijanfranc (sjajni Blue Valentine, 2010), reditelj i scenarista ovog ostvarenja istražuje marginalnu i ruralnu Ameriku, onakvu kako je retko znamo. Kroz segmente koji imaju samo tanke spojeve ispituje očinstvo, nasleđe, strahove i patnje roditelja i okove njihovih naslednika. Film ima formu romana, pokrivajući različita razdoblja i različite sudbine, preplićući sudbine naizgled nepovezanih likova. Čineći emotivni naboj sa zadivljujućim sposobnostima snimatelja još jači, ovaj film predstavlja bolno i inspirativno putovanje koje morate doživeti.Info:

Naziv: The Place Beyond the Pines
Žanr: Krimi, Drama
IMDb rejting: 7.7/10 (25,764 glasova)
Režija: Derek Cianfrance
Igraju: Ryan Gosling, Eva Mendes, Bradley Cooper, Dane DeHaan, Emory Cohen

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: The.Place.Beyond.the.Pines.2012.DVDSCR.XviD.AC3-PTpOWeR
Trajanje: 140 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 720 x 304 – 1202 kbps
Audio: AC3 2.0 – 192 kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Mega: Mega DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Place Beyond the Pines (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.