The Road (2009)

Autor ShiftDelete 13.03.2010. Pregleda: 7718
12345678910    Naša ocena: 7.50 Inteligentno i monstruozno dobro kreirana scenografija donekle nadoknađuje nedostatak patnje i surovoti dijaloga iz knjige, jedan od Vudi Alenovih snimatelja se pobrinuo da svaki kadar bude savršeno naslikan, ali ne mogu da se otmem utisku da su svi na setu pomalo cmizdreli što rade film po knjizi koji se ne možže uraditi. Jednostavno ne izlazi. Sem producenata naravno, oni su samo trljali ruke. Gluma je na nivou, niko ne bi trebalo da nađe grešku zaraslom Vigu Mortensenu, dečak mali je isto odradio carski posao, mada je konekcija otac-sin na trenutke plastična. Pojavljivanje Šerliz Teron je krajnje idiotski i suvišno, dok je Roberta Divala magično (ili ja samo preterano gotivim tog čoveka). Sedam i po. Realno. P.S. Pročitajte knjigu, to ste valjda shvatili. Info: Žanr: Adventure | Drama | Thriller IMDb rejting: 7.7/10 (17,417 glasova) Režija: John Hillcoat Igraju: Viggo Mortensen, Kodi Smit-McPhee, Charlize Theron, Robert Duvall, Guy Pearce Linkovi: IMDb – Trailer – Official Site – RT Skini: Naziv: The Road (2009) DVDRip XviD-MAXSPEED Trajanje: 107 min Veličina: 900 MB Video: Xvid – 700×320 – 780 kbps Audio: AC3 5.1 – 384 kbps CBR Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=P8SGJQ5A Torrenti: Torrage - Torcache - Zoink - TPB Titlovi: EN - SR" />
Loading...Loading...

The Road 2009 movie posterKonačno je pred nama film koji sam toliko dugo čekao, jer je roman „Put”, nosioca Pulicera, Kormaka Mekartija nešto najbolje što sam ikada pročitao u životu, jedna fantastično stilski odsvirana drama na papiru, sve u jednom dahu, savršeno seciranje društva i prilika u postapokaliptičnom svetu koju Mekarti toliko samouvereno kreira…
Kada sam shvatio da će da rade film bio sam u fazonu, haha, za to se film ne može snimiti, ali je kasnije isčekivanje preraslo u agoniju… Posle velikog požara otac i sin putuju opustošenom zemljom u nadi da će ugledati okean, koji može značiti i spasenje, znajući da su na otvorenom laka meta za preživele nasilnike koji ne zaziru od pljačke, ubijanja i kanibalizma. U krajnje napetoj atmosferi koja je uspešno preslikana sa hartije na platno, ova verovatno poslednja „porodica” hrli ka izmišljenom spasenju trudeći se da ne gleda nazad.
Inteligentno i monstruozno dobro kreirana scenografija donekle nadoknađuje nedostatak patnje i surovoti dijaloga iz knjige, jedan od Vudi Alenovih snimatelja se pobrinuo da svaki kadar bude savršeno naslikan, ali ne mogu da se otmem utisku da su svi na setu pomalo cmizdreli što rade film po knjizi koji se ne možže uraditi. Jednostavno ne izlazi. Sem producenata naravno, oni su samo trljali ruke.
Gluma je na nivou, niko ne bi trebalo da nađe grešku zaraslom Vigu Mortensenu, dečak mali je isto odradio carski posao, mada je konekcija otac-sin na trenutke plastična. Pojavljivanje Šerliz Teron je krajnje idiotski i suvišno, dok je Roberta Divala magično (ili ja samo preterano gotivim tog čoveka).

Sedam i po. Realno.

P.S. Pročitajte knjigu, to ste valjda shvatili.


Info:


Žanr: Adventure | Drama | Thriller
IMDb rejting: 7.7/10 (17,417 glasova)
Režija: John Hillcoat
Igraju: Viggo Mortensen, Kodi Smit-McPhee, Charlize Theron, Robert Duvall, Guy Pearce

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT


Skini:


Naziv: The Road (2009) DVDRip XviD-MAXSPEED
Trajanje: 107 min
Veličina: 900 MB
Video: Xvid – 700×320 – 780 kbps
Audio: AC3 5.1 – 384 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=P8SGJQ5A

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

  7 komentara na "The Road (2009)"

 • DACA says:

  FILM JE EXTRA SVE OSIM KRAJA KAO DA SU SNIMALI PA OSTALI BEZ KINTE I KRAJ SABILI U 3 MINUTA

 • dvs.tesla says:

  OVOME FILMU TREBA ODUZETI KOJU ZVJEZDICU, može se pogledati ali je tema već puno puta prodana i dosta je monoton

 • Anonymous says:

  zanima me da li mozt da postavite link za torrent pa da ga skinem preko torrenta? hvala unapred

 • Anonymous says:

  Film je extra i definitivno ostaje u sjecanju.

 • Anonymous says:

  pa film je tuzan…e sad mogli su napraviti kraj malo drugacijim kao na primer Da ih nadje americka vojska i onda bi to bilo njihovo spasenje tako nesto a ne sve crno..

 • Anonymous says:

  fantastican film, gluma je perfektna, definitivno 9 kokica

Odgovori na "The Road (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.