The Time Traveler’s Wife (2009)

Autor ShiftDelete 21.04.2010. Pregleda: 5794
12345678910    Naša ocena: 5.50
Loading...Loading...

The Time Traveler's Wife 2009 Movie PosterDobar dan i dobro došli na još jedno pravo izdanje na sajtu 2kokice.com, pravi film sa pravim linkovima, a ne samo neki bezvredni isečci sa jutjuba, vrlo neinventivno iskomentarisani. Ovoga puta ćemo pokušati da vam se učepimo sa vrlo zanimljivim filmom, sa ne baš najboljom realizacijom, vrlo hot glavom glumicom sa ne baš tako hot glavnim glumcem.
Iako ga je prošle godine publika obožavala, a kritika ne ovog i verovatno samo ovog puta ćemo morati da se, ne baš dobrovoljno pridružimo kritičarima. The Time Traveler’s Wife je smrtonosno dugačka priča o liku (Erik Bana) koji ima mogućnost da „skače“ kroz vreme, odlazi u mladost, susreće se sa samim sobom, iako se tome ne zna ni razlog ni poenta. Sa druge strane se ženi sa Kler i tada nastaje glavni „zaplet“ filma. Da li ona može da mu kenja što često nije kod kuće?
Ja sam sebi postavio više pitanja tokom četrdesetpetominutnog monotonog uvoda. Zašto Erik Bana ima tako očajnu zurku u ovom filmu, zašto tako dobra riba poput Rejčel Mek Adams želi uopšte da se uda za nekoga ko ima zurku fudbalera iz osamdesetih, gde je ovde akcija i kako Erik Bana može da sretne samog sebe? Odgovora nema tako da tokom ovog filma nemate podrebu da lupate glavu previše. Kao romantičan film je više nego pristojan, kao fantastika je kao da je neko režirao ko nije imao detinjstvo. I nije jeo kokice.



Info:

Žanr: Drama | Fantasy | Romance
IMDb rejting: 7.2/10 (19,034 glasova)
Režija: Robert Schwentke
Igraju: Rachel McAdams, Eric Bana, Michelle Nolden, Alex Ferris, Arliss Howard

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT


Skini:

Naziv: The.Time.Travelers.Wife.2009.DVDRip.XviD-iMBT
Trajanje: 111 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640×272 – 770 kbps
Audio: MP3 2.0 – 130 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=5T4Q0VRH

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Time Traveler’s Wife (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.