The Vow (2012)

Autor ShiftDelete 7.05.2012. Pregleda: 28386
12345678910    Naša ocena: 4.50
Loading...Loading...

The Vow posterNadam se da se ribe nisu povukle sa našeg sajta zato što mesecima nismo imali ni jedan rom-kom na ovim stranicama. Odmah da se izvinimo, nije do nas… mi nešto nemamo para da snimamo filmove po želji čitalaca (a i da imamo romantične komedije sigurno ne bi smo snimali), a holivudski studiji su nekako zaključili da im se to više toliko ne isplati. Bilo kako bilo, evo jednog ostvarenja, koji je u zemljama zapadnog sveta izašao još za dan zaljubljenih (naravno), a sada je i pred lepoticama sa našeg sajta, koje ne znaju za bolje.
Vow je priča o mladom i prelepom bračnom paru kojima sve ide glatko. Kada kažem glatko mislim odvratno. Jedu čokoladice i piju vino po čitav dan. Mislim realno… pravi bračni parovi odmah dobiju decu, poružne, ostare, udebljaju se i postanu dosadni. U svakom slučaju za vreme romantičnog ljubakanja u kolima, kamion ih otpiči otpozadi, mlada izleti kroz šoferku i posle oporavka u bolnici ne seća se ničega. Poenta: Čening Tatum mora ponovo da osvoji svoju ženu. Huh.
Prvo i prvo, dobro je poznato da ženama ne treba udarac u glavu da bi se sutradan ponašale kao da vas ne poznaju. Šalu i šovinističke fore na stranu, lik Rejčel Mekadams je dosadan i iritantan i svako normalan bi sačekao da se izleči i onda je ostavio, jer kad nekom kažeš da ste bili u braku i brineš se o njemu, a taj neko te zajebava sve vreme, onda nije do udarca u glavu nego do osobe. Takođe njen lik ima dosta iritantne roditelje, koji realno treba da ti budu putokaz u kakvog govnara će ti se pretvoriti žena. Sve u svemu bleda limunadica.Info:

Naziv: The Vow
Žanr: Drama | Ljubavni
IMDb rejting: 6.6/10 (19,970 glasova)
Režija: Michael Sucsy
Igraju: Rachel McAdams, Channing Tatum, Jessica Lange, Sam Neill, Jessica McNamee

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: The.Vow.2012.DVDRip.XviD-SPARKS
Trajanje: 104 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 608 x 256 – 807 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Vow (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.