True Grit (2010)

Autor ShiftDelete 31.05.2011. Pregleda: 10143
12345678910    Naša ocena: 9.00
Loading...Loading...

True Grit PosterNeverovatno, ali istinito, ostalo nam je još filmova iz prošlogodišnje (tj. ovogodišnje) trke za Oskara i to jedan od lepših i zanimljivijih primeraka ove umetnosti. Braća Koean, autori ovog ostvarenja su ovog puta rešili da se odmetnu na Divlji Zapad i da nas umesto brutalnošću, kao u nekim svojim predhodnim takmacima za Oskara, šokiraju čovečnošću. Odličan spoj dobra i zla koji se ne sukobljavaju direktno na platnu svakako nam donose jedan od njboljih filmova minule sezone.
Mati Ros, prateći tragove Toma Čejnija, ubice svoga oca, dolazi u pokrainski Teksaški grad gde unajmljuje čoveka od hrabrosti, Rustera Kakburna (Džef Bridžis), lovca na glave i ostalog što se kreće da joj pomogne u uterivanju pravde. Usput im se priključuje otresiti federalni maršal Labuf (Met Dejmon). Čudna trojka prolazi kroz pakao koji priređuju odmetnici, prirodne nepogode i teren, da bi uhapsili oveka koji se priključuje čuvenoj bandi lopova i presretača…
Ma koliko detaljno braća Koen produbljivali psiholiške profile likova i njihove unutrašnje borbe, nećete biti uskraćeni za dojajnu akciju i napetost, osnovnu karakteristiku dobrog vesterna. Spuštajući se u najsitnije detalje krvavog građenja američke nacije, ovaj dvojac nam pruža sjajan uvid u nepredvidivost i negostoljubivost Divljeg Zapada uz pomoć daleko najboljeg kasta nego što ste mogli da pretpostavite. Film je nominovan za deset nagrada Akademije, a nije osvojio ni jedan. Krajnje je vreme da dobije makar devet zlatnih kokica.Info:

Naziv: True Grit
Žanr: Avantura | Drama | Western
IMDb rejting: 8.0/10 (58,445 glasova)
Režija: Ethan Coen, Joel Coen
Igraju: Jeff Bridges, Hailee Steinfeld, Matt Damon, Josh Brolin, Barry Pepper

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: True.Grit.2010.RERIP.BDRip.XviD-Larceny
Trajanje: 110 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1330 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=SJP1Y1RG
http://www.megaupload.com/?d=CKDO3UVL

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "True Grit (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.