War Horse (2011)

Autor ShiftDelete 25.02.2012. Pregleda: 20134
12345678910    Naša ocena: 7.50
Loading...Loading...

War Horse Poster Idemo dalje po listigu posta Oscars 2012. Posle nečega što je po nama dosta veliki fejl (The Tree of Life), vraćamo se na dobro poznati teren u vidu novog Spilbergovog ostvarenja. Kada kažem Spilberg mislim Spilberg. Nije bitno ni kako se zove film, ni ko glumi, ni koja je glavna premisa filma. Dok čekamo da pogledamo (malo nas mrzi) njegovo animirano ostvarenje iz prethodne godine „The Adventures of Tintin“ i dok zaboravimo šta nam je uradio sa poslednjim Indiana Džouns filmom, pred nama je plemenita saga o povezanosti ljudskog bića i životinje.
Albert Narakot je klinac koji rado koristi idiotluk svog oca da kupi trkačko ždrebe za rad u polju i rešava da konja odgaja po svome. Ubrzo potom, dolaze teški trenuci za Englesku kada odlučuju da se suprotstave silama osovine 1914. na francuskom frontu i tako Albertov pijani ćale utrpi sinovljevog konja engleskoj konjici za šaku para. Klinac naravno odlepi i godinu dana kasnije se prijavi u armiju u potrazi za Džoiem, svojim mezimcem…
Iako film pati od klasičnog podilaženja publici u nekim segmentima, to nije dovoljan razlog da proglasimo ovaj film odličnim štivom. Uz sve užase rata koje Spilberg necenzurisano provlači, daljući konju više ljudskosti nego celoj civilizaciji, postavlja se samo još pitanje zašto su svi koji su dodirnuli konja umrli u najmanju ruku brutalnom smrću.Info:

Naziv: War Horse
Žanr: Drama | Istorijski | Ratni
IMDb rejting: 7.4/10 (11,692 glasova)
Režija: Steven Spielberg
Igraju: Jeremy Irvine, Peter Mullan, Emily Watson, Niels Arestrup, Benedict Cumberbatch

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: War Horse[2011]BRRip XviD-ETRG
Trajanje: 146 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 608 x 272 – 506 kbps
Audio: MP3 2.0 – 96 kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "War Horse (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.