Eaters (2010)

Autor Sunsetter 24.07.2011. Pregleda: 9189
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

Eaters PosterE, malopre sam gledao ovaj film, italijanski je, i ono, ocena 6, deluje nisko, ali ipak, uprkos svim svojim nedostacima, ovo je jedan poprilično zabavan film. Mada, uzmite ovo sa rezervom, ja sam slab na zombije i post-apokaliptične priče, tako da, možda mi se zato svideo. Ali ipak vam preporučujem da ga pogledate. Italijani su majstori horora, a nisu im strani ni zombi filmovi, štaviše, mislim da su Italijani zapravo osnovali žanr zombi filmova, imaju neke baš matore filmove na tu temu. Tako da, imaju iskustva kako napraviti dobar zombi film.
Dakle, postapokalipticna priča, klasika, nepoznati virus pobio skoro sve stanovništvo na planeti, u stvari, da je pobio to bi još i bilo kul, ali kita, svi ustaše iz mrtvih i krenuše da haraju ulicama. Grupica preživelih (tim za traženje preživelih i jedan doktor) se trudi da pronađe eventualne preživele, a usput i zarobljavaju žive nemrtve radi istraživanja porekla virusa. Dakle, apsolutno klasična priča, nema ništa revolucionarno. Glumci rade dobro svoj posao, udubili su se u likove i totalno su uverljivi, vidi da je svaki lik razrađen, doduše, imamo onaj sindrom da se odmah zna koji će kako da se ponaša, nema iznenađenja na tom planu. Good guy ostaje good guy, vidi se ko je bad guy. No, s obzirom da su likovi fini, ovo ne smeta preterano. Ponavljam, glumci su poprilično dobro odradili svoj posao. Za sve pare.
Za sve pare. Ovo je u suštini najveći problem filma. Film je izvukao maksimum za svoj skromni budžet i stvarno svaka čast ljudima na tome, zato ga i preporučujem uprkos svim manama. Zaista, izvučen je maksimum. Zombiji fino odrađeni, kamera, glumci… Jbg za ambijent. Još više jbg za specijalne efekte :) Ali svejedno se možete zamisliti u koži nekog od glavnih likova, što je ogroman plus. Tako da, izvolite.Info:

Naziv: Eaters
Žanr: Horor
IMDb rejting: 4.8/10 (245 glasova)
Režija: Luca Boni, Marco Ristori
Igraju: Rosella Elmi, Guglielmo Favilla, Elisa Ferretti, Riccardo Floris, Fabiano Lioi

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Eaters.Rise.of.the.Dead.2010.DVDRiP.XviD-UNVEiL
Trajanje: 94 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 256 – 838 kbps
Audio: AC3 2.0 – 224 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=7MAN3PSE

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Eaters (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.