A Good Old Fashioned Orgy (2011)

Autor ShiftDelete 23.05.2012. Pregleda: 10663
12345678910    Naša ocena: 6.50
Loading...Loading...

A Good Old Fashioned Orgy posterEvo još malo pravih komedija da razgali vaša učmala srca u nedelji koja ima promenljivo vreme u celoj Evropi, a koje je idealno za gledanje filmova sa lepšim/ružnijim polovinama ili ortacima i ortakinjama. Pred nama je zanimljivo ostvarenje bez velikih imena ako pratite one usrane časopise tipa „Glorija“ (da li to još uvek izlazi), ali ukoliko redovno pratite komedije, čitava klapa odavde će vas obradovati.
Stvar oko orgijanja, makar u ovom filmu, je poprilično jednostavna: imate kul kipu ljudi srednjih godina od koji neki i imaju decu koji ne propuštaju priliku da s vremena na vreme naprave neku odlepljenu tematsku žurku i da se odvale od alkohola. S pobzirom da je gajba na kojoj prave zajebancije na prodaju i može da nestane iz njihovog vlasništva svakog časa, ekipa odlučuje da napravi inimnu atmosferu za poslednju žurku – orgije najužih prijatelja…
Iako zvanično Džejson Sudekis (Horribe Bosses) predvodi ovu ekipu, postoji još puno glumaca na listingu koji će vas oduševiti. Iako je scenario pisan daleko od želje da se publika valja od smeha na svakih pet sekundi, postoji neka toplina i bliskost koji likovi zrače sa platna garantujući zabavu „sa kućne žurke“. Činjenica da se ekipa lepo provodila na setu lako nas upeca u ovu opuštajuću komediju koju svakako vredi pogledati.Info:

Naziv: A Good Old Fashioned Orgy
Žanr: Komedija
IMDb rejting: 6.1/10 (6,057 glasova)
Režija: Alex Gregory, Peter Huyck
Igraju: Jason Sudeikis, Leslie Bibb, Lake Bell, Michelle Borth, Nick Kroll

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: A.Good.Old.Fashioned.Orgy.LIMITED.DVDRip.XviD-TWiZTED
Trajanje: 95 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 336 – 869 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "A Good Old Fashioned Orgy (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.