A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)

Autor ShiftDelete 13.02.2012. Pregleda: 15283
12345678910    Naša ocena: 7.50
Loading...Loading...

A Very Harold & Kumar 3D Christmas PosterNe mogu da vam opišem osećaj koji mi je prožimao telo kada sam, potpuno neobavešten o takvoj mogućnosti, pogledao trejler i shvatio da će biti trećeg nastavka moje omiljene stonerske komedije Harold&Kumar. Kao prvo, prva dva dela, posebno White Castle predstavljaju pravi kult i reference u mom životu, kao i životu bližih prijatelja. Anksioznost koja je vladala pre premijere filma (zbog straha da će film da bude sranje) me je obuzimala sve dok ova zajebancija nije počela. Tada sam sebi rekao: nema jebene šanse.
Harold i Kumar više nisu prijatelji. Harold radi na Volstritu, zgrće pare u odelu i nema više potrebe za marihuanom, dok je Kumar ostao večiti luzer. Riba ga je ostavila jer je od duvanja bukvalno zaboravio kako se zove. Kada mu poštar donosi paket adresiran na njegovog starog cimera Harolda, za koji će se ispostaviti da je džinovski džoint koji mu je poslao Deda mraz, shvatiće da mora da pronađe svog starog partnera u duvanju…
Mislio sam da će 3D da upropasti ceo film, međutim, ako ih je i bilo u bioskopu, efekti su bili čisto iz zajebancije. Avantura je pobesnela i ništa slabija od prethodne dve, dok svakako najjaču epizodnu ulogu nosi Nil Petrik Heris glumeći Nila Petrika Herisa. Politički maksimalno nekorektna serija sa gomilom bizarnosti, rasizma i igranja sa predrasudama kod mene se uvek kotira visoko.Info:

Naziv: A Very Harold & Kumar 3D Christmas
Žanr: Komedija
IMDb rejting: 7.1/10 (5,770 glasova)
Režija: Todd Strauss-Schulson
Igraju: John Cho, Kal Penn, Bobby Lee, Danny Trejo, Neil Patrick Harris

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: A.Very.Harold.And.Kumar.Christmas.DVDRip.XviD-DiAMOND
Trajanje: 90 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 608 x 256 – 903 kbps
Audio: MP3 2.0 – 176 kbps VBR

Uputstva: RapidshareTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.