Be Kind Rewind (2008)

Autor printsc 12.04.2010. Pregleda: 3040
12345678910    Naša ocena: 5.00
Loading...Loading...

Be Kind Rewind 2008 Movie PosterJuče me je mrzelo da skidam neke nove filmove, pa sam odgledala jedan od onih koje nisam stigla da odgledam kada su bili sveži. Dakle, na red je stigao Be kind rewind, za koji mi je neko ispričao, i priča je zvučala jako dobro, a onda sam ga odgledala i shvatila da je to jedino što u filmu valja– ideja, koja je mogla biti mnooogo bolje realizovana.
Priča je o malom video klubu kome preti rušenje. Vlasnik Mr. Flečer odlazi na put i ostavlja radnju svom pomoćniku Majku (Mos Def) i moli ga da u radnju nikako ne pušta svog haotičnog prijatelja Džerija (Džek Blek) koji živi na đubrištu pored obližnje fabrike. Jedne večeri Džeri reši da sabotira tu fabriku i, da skratim priču, stvari pođu naopako, pa on ostaje namagnetisan. To ne bi bio toliki problem da ne uđe u video klub i razmagnetiše sve kasete. U očajničkom pokušaju da spasu posao pre nego što se gazda vrati Majku i Džeriju pada na pamet genijalana ideja da sami počnu da snimaju filmove koje su izbrisali, jer ljudi uzimaju filmove koje nisu ranije gledali, pa nece ni znati da je u pitanju lažnjak.
Ee sada iz ovoga film zvuči skroz kul, makar je meni tako zvučao. Međutim, kada ga gledate nema nigde humora, nijedne dobre fore, skroz sam ostala ravnodušna. Jedino što može malo da vas dotakne jeste Džek Blek, koji je skroz iritantan, znate kada se neko previše trudi, potpuno je bio pogrešan u ovom filmu.
Zaključak – ako ste propustili ovaj film, ne morate da ga odgledate, potrošite vreme na nešto bolje.Info:

Žanr: Comedy | Drama
IMDb rejting: 6.6/10 (40,442 glasova)
Režija: Michel Gondry
Igraju: Jack Black, Mos Def, Danny Glover, Mia Farrow, Melonie Diaz

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT


Skini:

Naziv: Be.Kind.Rewind[2008]DvDrip-aXXo
Trajanje: 102 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 700×292 – 828 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=E807JDI5

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Be Kind Rewind (2008)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.