Bridesmaids (2011)

Autor ShiftDelete 7.09.2011. Pregleda: 20603
12345678910    Naša ocena: 9.00
Loading...Loading...

Brautalarm (2011) PosterPošto pišem iz bolesničke poslelje, potrudiću se da budem kratak, naime danas me je iz kreveta obradovala vest da će se moja pesma „Fast Five“ o Vinu Zeldiju, u originalu objavljena na ovom sajtu, naći u čitankama za 3. razred osnovne škole umesto neke pesme Desanke Maksimović. Hvala na podrci, uspeli smo zajedno.
Druga stvar je film koji vam danas predstavljam, naime jedna od tri najbolje, ako ne i najbolja komedija ove godine. U pitanju je nedvosmisleni rip of filma Hangover, samo iz ženskog ugla, koji, iako ne manjka na gadostima, ima znatno više sezibiliteta, razmuma i besmisleno inteligentnih i smešnih dijaloga. Stvar je savršeno jasna: njena najbolja drugarica se udaje, a glavna junakinja ne iako je u četrdesetim i ok je sa tim iako ostali nisu. Treba odraditi još gomilu tradicionalnih peripetija, a deveruše i mlada će upeti da useru svaku. Bukvalno.
Sa fenomenalnim kastom u produkciji Džada Aparova i momka kojem je ovo debi na filmskom platnu, ali koji se kalio na nekim od najboljih sitkoma u poslednjih 10 godina (Arrested Development, Office, Weeds, Bored To Death…), dolazimo do zaključka da prvi na vedeni prosto ne može da omaši. Iako prelivela patetičnim monolozima o prijateljstvu i ljubavi (bljak) ovaj film je ipak jedna strahovoto dobra gomila smeha. R rejtingovane komedije su definitivno budućnost ovog žanra.Info:

Naziv: Bridesmaids (2011)
Žanr: Komedija
IMDb rejting: 7.4/10 ()
Režija: Paul Feig
Igraju: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Bridesmaids UNRATED RERIP DVDRip XviD-NeDiVx
Trajanje: 125 min
Veličina: 1.38 GB
Video: Xvid – 608 x 256 – 1000 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSRHR

Odgovori na "Bridesmaids (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.