Casa de mi Padre (2012)

Autor ShiftDelete 22.07.2012. Pregleda: 8250
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

Casa de mi Padre posterSvedoci smo da posle više od jednog veka filma, ova grana umetnosti postaje sve besmislenija. Nekada je i bila umetnost, odavno više nije, a filmovi su prestali da budu sve manje zabavni. Ko ne veruje neka ses tavi u našu kožu: mnoge filmove gledamo na silu… prebrojte ih sa sajta. Sve smo ih pogledali. Zato su autori sledećeg filma rešili da iskarikiraju predvidivost i opštost filma danas – kroz komediju i ismevanje jeftine meksičke produkcije.
Casa de mi Padre je prototip svega meksičkog. Priče, estetike, glume, kreveljenja… Braća Alvarez su naslednici velikog ranča. Stariji (Vil Farel) je debil koji manje obožavan od strane oca mora da bude svedok potenciranja mlađeg posebno kada ovaj dovede u kuću mladu koja je vrh riba (po svim meksičkim standardima). Ipak, Vil Farel saznaje da je njegov mlađi brat umešan u poslove sa narkoticima i porodica Alvarez se nalazi u sred borbe moćnih kartela…
Ovo je film gde smo nalazili humor i valjali se od smeha na mestima na kojima to nismo očekivali. Čitavo neobavezno shvatanje filma kao filma je sklonilo u stranu sva očekivanja i probudila zainteresovanost. I što bi rekli kritičari Roling Stouna Vil Farel je najsmešniji kada glumi ozbiljnog lika. Mi mu svakako skidamo kapu što je za samo 24 dana snimio film u kome od početka do kraja priča španski – koji pre toga nije znao.Info:

Naziv: Casa de mi Padre
Žanr: Komedija
IMDb rejting: 5.5/10 (3,183 glasova)
Režija: Matt Piedmont
Igraju: Will Ferrell, Diego Luna, Pedro Armendáriz Jr., Genesis Rodriguez, Efren Ramirez

Linkovi: IMDbRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: Casa.de.mi.Padre.2012.LIMITED.DVDRip.XviD-PSYCHD
Trajanje: 84 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640X x 272 – 1020 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Netload: http://netload.in/datei2qG7wMB6Qr/cdmp_2kokice.com.rar.htm

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Casa de mi Padre (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.