Dark Shadows (2012)

Autor ShiftDelete 7.09.2012. Pregleda: 13045
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

Dark Shadows posterIskren da budem malo sam bio izenađen kada sam shvatio da je Tim Barton izbacio svoj novi film. Bez ikakve pompe, bez preterane reklame, sa već standardnim Džonijem Depom koji će evidentno glumi sebe samog. Bio je jedan blic trejler na IMDBu, odmah se pojavio kod nas u bioskopima i ja sam ga odgledao istog dana. Moram priznati zbog Eve Grin. U tom polju nisam pogrešio i Eva mi je kartu isplatila. A Tim Barton je posle ovoga postao jebeno dosadan.
Barnabis Kolins je tehnički mrtav, praktično samo živ zakopan na jako, jako dugo vremena. Tačnije, na to ga je osudila veštica koja je primila na njega dok je još bio mlad (to je prva veza sa realnim životom – savet: čuvajte se kučki koje još u mladosti mogu da vas sahrane za ceo život). Ipak, nekih sto godina kasnije on se oslobađa kletve i nalazi se u 1972. sa okupu sa svojim disfunkcionalnim potomcima.
Iako Barton potencira jednu sjajnu temu – uspon, moć i pad starih američkih porodica (strašno podsećajući na kultnu porodicu Adams, iako je ovo rimejk serije od pre hrista), ovaj film grca u kiču, usponima i padovima u naraciji i iako se na trenutke čini da može biti porodičan film, određene neukusne scene, nabijene seksom (zbog koga dodajemo kokice) čine ovaj film zabavan isključivo tinedžerima.Info:

Naziv: Dark Shadows
Žanr: Komedija | Fantazija
IMDb rejting: 6.5/10 (46,979 glasova)
Režija: Tim Burton
Igraju: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Eva Green, Jackie Earle Haley

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: Dark Shadows[2012]BRRip XviD-ETRG
Trajanje: 113 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 352 – 726 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Dark Shadows (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.