Despicable Me (2010)

Autor D 5.12.2010. Pregleda: 11943
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

Despicable Me PosterDespicable Me je animirana komedija i predstavlja vrlo uspešan prvenac Universal Pictures-a u polju CGI filmova. Za animaciju je u potpunosti bio zadužen francuski studio Mac Guff, tako da obratite pažnju na njih i u budućnosti. Glasove šarolikoj ekipi daju sjajni Stiv Karel (The Office, Date Night), Džejson Sigl (How I Met Your Mother), Rasel Brand (Get Him to the Greek), Vil Arnet…
U srećnom i zadovoljnom komšiluku sa belim tarabama i lejama ruža nalazi se crna kuća sa sasušenim travnjakom. Van domašaja radoznalih komšijskih očiju, duboko ispod kuće nalazi se ogromno skrovište. Ovde upoznajemo Grua, do skora svetskog superzlikovca broj jedan, okruženog armijom podanika, koji planira najveću pljačku ikada igde izvedenu. Naime naš genije palnira da ukrade Mesec. Naoružan besmisleno velikim arsenalom oružja i morfujućom letilicom Gru temeljno poražava sve što mu se nađe na putu, sve dok se jednog dana ne nađe na meti čelične volje tri devojčice iz prihvatilišta koje u njemu vide nešto što niko nikada nije: potencijalnog tatu.
Animacija je na zavidnom nivou, živopisna i otkačena, sa velikom pažnjom posvećenom detaljima. Priča je poprilično obična ali lepo prikazana i skoro sasvim zaokružena. Treba imati na umu da je ciljna publika dečurlija, ali to nikako ne treba da vas spreči da ga pogledate. Ima par niti koje štrče, kao na primer koje je poreklo Gruovog akcenta, kao i možda malo pozadinske priče o njegovim slatkim malim žutim okruglastim podanicima o kojima ne znamo skoro ništa. Ako priča i jeste malo jednostavnija, humor će bez problema objediniti sve uzraste. Preko komedije situacije, do kvalitetnih dijaloga, sigurno vam neće biti dosadno. Despicable Me sasvim sigurno zaslužuje 7 kokica. Toliko od mene. Prijatno gledanje.Info:

Naziv: Despicable Me
Žanr: Animirani | Komedija | Porodični
IMDb rejting: 7.6/10 (17,187 glasova)
Režija: Pierre Coffin, Chris Renaud
Igraju: Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, Julie Andrews, Will Arnett

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Despicable.Me.DVDRip.XviD-iMBT
Trajanje: 95 min
Velicina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 336 – 903 kbps
Audio: MP3 2.0 – 164 kbps VBR

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Despicable Me (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.