Diary of a Wimpy Kid (2010)

Autor ShiftDelete 3.08.2010. Pregleda: 5203
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

Diary of a Wimpy Kid (2010) Movie PosterDiary Of A Wimpy Kid je film zasnovan na istoimenoj knjizi koji prati klinca Grega Heflija na samom startu u srednju školu (to je uzrast petog razreda kod nas otprilike), njegovu žestoku želju da se kotira što bolje na listi popularnih klinaca ili makar da ne zapadne na crnu listu luzera, za koju znamo da se sa te nikada ne skida. Za to vreme će proći najluđe epizode, mnoge od njih uključujući njegovog najboljeg prijatelja, malog debelog Raulija, koji ima sve predispozicije da se probije na vrh top liste luzeraja.
Ovo je još jedan dečiji film, koji za razliku od većine skorašnjih, koji svoj pristup publici baziraju na specijalnim efektima i suludim pričama, komunicira na jednom opuštenom i iskrenom nivou i time izuzetno širi svoj potencijal, koji ipak nije dovoljno iskorišćen. Pred nama je pre svega film sa lepim i kompaktnim smislom za humor, bez silovitih napada na psihu publike, kao što to čini većina novijih komedija, sa smislenom pričom, koja je nažalost previše razuđena, tako da se stiče utisak da je spojeno nekoliko epizoda strašno dobre serije.
Kast je odrađen fenomenalno, film je prepun pretalentovane slatke dece koji svoje uloge iznose bolje nego njihove kolege starije četiri decenije. Odrasli u ovom filmu su u totalnoj senci, jer mališani odlično vode priču i humor do samog kraja. Ipak, mnogi preporučuju da se latimo knjige pre nego što pogledamo ovaj film. Pošto nisam siguran da je ova knjiga uopšte stigla do prevodilaca u domaćim izdavačkim kućama, ostaje nam film za koji se već uveliko radi nastavak.


Info:

Naziv: Diary of a Wimpy Kid (2010)
Žanr: Komedija | Porodični
IMDb rejting: 6.1/10 (1,879 glasova)
Režija: Thor Freudenthal
Igraju: Zachary Gordon, Robert Capron, Rachael Harris, Steve Zahn, Connor Fielding

Linkovi: IMDbOfficial SiteRTTrejler:
Skini:

Naziv: Diary Of A Wimpy Kid DVDRip XviD-ARROW
Trajanje: 94 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640×352 – 904 kbps
Audio: MP3 2.0 – 139 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=KV7BS1UX

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Diary of a Wimpy Kid (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.