Goon (2011)

Autor ShiftDelete 28.03.2012. Pregleda: 13675
12345678910    Naša ocena: 9.00
Loading...Loading...

Goon (2011) PosterJedan od vrsnih komičara Denis Leri, koga povremeno čitam na Tviteru je, kao član Američke Filmske Akademije izjavio da liste za nominacije za Oskare 2013. još nisu stigle, ali da on već glasa za film Goon. U nedostatku prostora na Tviteru ovaj prekaljeni znalac nije obrazložio svoju odluku, ali nama to i nije bilo potrebno. Odgledali smo film i sve nam je bilo jasno.
Goon je spektakl o hokeju kao sportu i svemu onome što se krije iza ledenog ringa. Dag Glet je prsotina od čoveka. Očigledno neprisutan kada se delila pamet, ali svakako prisutan kada su se delile tvrde kosti i velike pesnaje, Dag je završio kao idealni prototip obezbeđenja lokalne kafane. Primećen od strane nižerazrednog hokejaškog tima, on prihvata ulogu hokejaša čiji je jedini zadatak da mlati sve u ledenoj dvorani. Iako mica od čoveka biće primoran da proliva svoju i tuđu krv zarad sporta koji je sve sem sport…
Maestralno napisan od mlade nade Holivuda Džeja Barušela (koji i glumi ulogu Dagovog najboljeg prijatelja) ovaj film definiše onu grupaciju ljudi za koju nije lako povući crtu, koji su elementarno piglu, ali izuzetno dobri, objašnjava neke stvari o sportu o kome ne znamo ništa (ali na zabavniji način od filma Monyball) i ima toliko nasilja koliko smo spremni da trpimo. Definitivno pržačko ostvarenje koje ne treba gledati sa lepšom polovinom.Info:

Naziv: Goon
Žanr: Komedija
IMDb rejting: 7.2/10 (7,152 glasova)
Režija: Michael Dowse
Igraju: Seann William Scott, Jay Baruchel, Alison Pill, Liev Schreiber, Eugene Levy

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Goon.2011.BRRIP.XviD {1337x}-Hiest
Trajanje: 92 min
Veličina: 847 MB
Video: Xvid – 720 x 400 – 1188 kbps
Audio: MP3 2.0 – 64 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Goon (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.