Hall Pass (2011)

Autor ShiftDelete 6.06.2011. Pregleda: 8349
12345678910    Naša ocena: 4.00
Loading...Loading...

Hall Pass PosterDa ne mislite da smo vas napustili na polju rom – kom, kom- kom, šta god komedija, vraćamo se sa najnovijim ostvarenjem jednog od glumaca koji je svoju karijeruzasnovao na ovakvim filmovima – Ovena Vilsona. Premisa filma nije nikakav spektakl, već izlizana tema koja je uvek dobrodošla kao utočište dugogodišnjim bračnim parovima posle kupovine u šoping molu: dakle motiv prevare i uopšte gledanja drugih žena u braku. Posebno kada su u pitanju neprivlačni frajeri, koji ruku na srce, nisu prilazili ribama… pa jako dugo.
Dakle situacija ovde je dosta jednostavna. Imate dva kul ortaka i njihove dve dosta tolerantne, ali smaračke žene. Oni se okrenu tu i tamo da bezazleno čekiraju bulju neke ribe, ali to je to, iako ženama, logično ide na … nerve. Reše tako one njima da daju propusnicu ili vam “Hall Pass” – sedam dana dozvole da odrade bilo koju ribu na bilo koliko bilo gde. Elem, žene odlaze na put (takođe spontano se švalerišući) ne znajući kako će momci da iskoriste bogom dan bonus…
Ovom filmu nažalost nije pomoglo to što ga je režirao pretalentovani Bobi Fareli sa svojim bratom, jedan on najtalentovanijih ljudi ovog žanra (Me, Myself & Irene, Stuck on You), jer se ovaj film čak i ne trudi da bude smešan. Momci su nam samo tužni, a njihovi nevešti pokušaji svakako krajnje nezanimljivi, pa ovo ostvarenje dosta sporo kotrlja ka poenti koju smo znali i pre filma: da ne vredi žrtvovati, bla, bla, bla…Info:

Naziv: Hall Pass
Žanr: Komedija | Ljubavni
IMDb rejting: 6.0/10 (9,787 glasova)
Režija: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Igraju: Owen Wilson, Jason Sudeikis, Jenna Fischer, Christina Applegate, Nicky Whelan

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Hall.Pass.RERiP.DVDRip.XviD-DEFACED
Trajanje: 105 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1362 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=5V5AB7VB
http://www.megaupload.com/?d=B8A1711Q

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Hall Pass (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.