Horrible Bosses (2011)

Autor ShiftDelete 23.09.2011. Pregleda: 16755
12345678910    Naša ocena: 9.00
Loading...Loading...

Horrible Bosses PosterSpremite se za goruću informaciju koja ne prestaje da tinja još od ovog leta. Pred vama je jedna od mojih omiljenih ovogodišnjih komedija, naravno, kao i uvek vša mišljenja me ne interesuju. Horrible Bosses je konačno izašao na internetu, a ja se još uvek živo sećam kako sam svojim ludačkim provalama smeha uznemirio čitav bioskop ili vam kino. Da ne pričam da ovde glume dva moja omiljena televizijska lika: Čarli Dej i Džejson Bejtmen. Sve što oni rade ili izgovaraju u ovom filmu je – prajsles.
Horrible Bosses je izraz koji je svima blizak, ali su našoj trojici likova šefovi postavili ovu definiciju na novu lestvicu. Džesonu Sudakisu sin preminulog šefa (Kolin Farel) postaje novi šef, ali jedino što Farela interesuje su kurve i kokain. Čarlija Deja njegova šefica seksualno zlostavlja, ali je Džejsonu Bejtmenu najgore od svih. Njemu je šef Kevin Spejsi koji mu desetak godina duguje unapređenje. Uostalom pogledajte trejler. Naša trojka rešava da ubije svoje šefove neopaženo…
Set Gordon, autor ovog ostvarenja se kalio na serijama The Office, Community, Modern Family, pa nije čudno što ovaj film obiluje prljavim, inteligentnim i vrcavim humorom koji doseže mnogo dalje od gegova i nasumičnih fora kakve inače viđamo u skorije vreme, da ne pričam da se svaka komična scena savršeno uklapa u parabolu radnje koja ne trpi izveštačenost. Simpatična kritika radoholika i njihovih neispunjenih snova, ovaj film će doneti kultne fraze koje će se tek izgovarati…Info:

Naziv: Horrible Bosses
Žanr: Komedija | Krimi
IMDb rejting: 7.4/10 (27,639 glasova)
Režija: Seth Gordon
Igraju: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Kevin Spacey, Colin Farrell, Jennifer Aniston

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Horrible.Bosses.2011.DVDRip.XviD-AMIABLE
Trajanje: 98 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 855 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=IGBJK3EW

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Horrible Bosses (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.