It’s Complicated (2009)

Autor ShiftDelete 27.05.2010. Pregleda: 5142
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

It's Complicated 2009 Movie PosterOvaj film počinje malo smorno iako se tema otkriva u prvih trideset sekundi i zapravo je, ako ne originalna, onda svakako odlična. Meril Strip glumi ženu koju je muž (Alek Boldvin) škartirao posle dvadeset godina braka i još uvek se u, da se tako izrazim, srednjim godinama ne snalazi baš najbolje u singl životu. Deca su već odrasla, diplomirala ili kuckakju u svoje malene mobilne telefone, dok joj muž fura dvadeset, ako ne trideset godina mlađu ribu sa tetovažom tigra na leđima, zategnutim stomakom i tip-top sisama. I evo nas na istom mestu gde je film The Rebound zaboravio da poentira…
Imati Aleka Boldvina i Meril Strip u timu i to na centrlalnim pozicijama je gotovo siguran put do uspešnog finala, mada deluje malo podmuklo podmetati Meril Strip na mesto gde treba vagati. Posle svega mislim da bi na prvu loptu svaki muškarac pomislio: ko bi ikada mogao da ostavi nju zarad neke klinke. Mislim realno. Toliko šarma, otvorenosti i kulosti ne može da ostari. Enivej, u priču se ubacije Stiv Martin, kao njen arhitekta i dok odnosi između davno razišlih supružnika postaju sve konfuzniji, on se prima na našu Merilku.
It’s Complicated je britko napisan film, kome na puno mesta, nažalost fali dinamike i uverljivosti od same rediteljske palice. Sjajna gluma ovog para nije bila dovoljna da nadoknadi naše coktanje usled “nameštenih” sustreta koji bi trebalo da nam ilustruju sudbinsku povezanost i predodređenost da provedu ostatak života zajedno, tako da na kraju ovo ostvarenje može samo da se izvuče sa epitetima šarmantan i predvidljiv.Info:

Naziv: It’s Complicated
Žanr: Komedija | Ljubavni
IMDb rejting: 6.8/10 (13,741 glasova)
Režija: Nancy Meyers
Igraju: Meryl Streep, Steve Martin, Alec Baldwin, John Krasinski, Lake Bell

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT


Skini:

Naziv : Its.Complicated.2009.DVDRip.XviD-AMIABLE
Trajanje: 120 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 624×336 – 1150 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps VBR

Torrenti: DirectMagnetTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "It’s Complicated (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.