Jack and Jill (2011)

Autor ShiftDelete 9.04.2012. Pregleda: 11585
12345678910    Naša ocena: 2.00
Loading...Loading...

Jack and Jill PosterNe, ne, mislim da je najbolje kada nas nema hiljadu godina, vi sedite pored svojih računarčića i rifrešujete našu stranicu danima. I kada se konačno pojavimo sa novim filmom… bude neviđeno sranje. Nažalost, pre nego što ste i počeli sa čitanjem ovih redaka, bilo vam je jasno da je tako, jer smo za ovaj film obezbedili našu najlegendarniju ocenu – dve kokice. I šta da vam kažem… nije trebalo da se trudimo.
Ja ne mrzim Adama Sendlera. Možda čak i ima par simpatičnih filmova, ali je za mene vredan poštovanja jer je svetu uvalio neviđenu kurčinu jednom godišnje i svi su mu platili novac za to. Ovog puta je otišao koral dalje u ostarenju koje je daleko gore od svakog Edi Marfijevog filma u kome on glumi više uloga. Ovog puta Adam Sendler je Džek koji mora da bejbisituje svoju sestru bliznaniknju Džil (isto on) na nekoliko dana. U isto vreme, Al Paćino, od koga mu usluga treba hitno se zaljubljuje u njegovu sestru.
Zanimljivo je da je prvih šest minuta filma gledljivo. Međutim kada se Adam Sendler pojavi kao neuverljiva žena, naš svet se momentalno pretvara u tragediju. Ideje, dijalozi, režija su toliko jadni da se čak nismo smejali ni zato što je film glup, nego smo ostali, minut za minutom zabezeknuti.Adamu Sendleru smo svašta oprostili, ali Al Paćinu ovo jebeno nikako.Info:

Naziv: Jack and Jill
Žanr: Komedija
IMDb rejting: 3.0/10 (8,300 glasova)
Režija: Dennis Dugan
Igraju: Adam Sandler, Al Pacino, Katie Holmes, Elodie Tougne, Rohan Chand

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Jack.and.Jill.2011.BDRip.XviD-Counterfeit
Trajanje: 91 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 336 – 937 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Mediafire: Mediafire DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Jack and Jill (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.