Johnny English Reborn (2011)

Autor ShiftDelete 24.01.2012. Pregleda: 14764
12345678910    Naša ocena: 5.50
Loading...Loading...

Johnny English Reborn PosterPre početka pisanja recenzije za ovaj film moramo se osvrnuti na kult ličnosti koji je iza sebe izgradio Mr. Bin… ovaj Rouvan Etkinson. Jedan od mojih omiljenih šouova još dok sam bio baš baš mali, koji mi je objasnio da zabava može doći i sa malog ekrana (a ne samo treš i sapunice). Razliku je činila izuzetna Etkinsonova posvećenost i neortodoksni pristup ortodoksnoj engleskoj komediji, kao i njegovo druženje sa tadašnjim vladarima scene: Stivenom Frajem, Hju Lorijem, Kregom Fergusonom… Njegovim uplivom u Holivud i njihove zabetonirane šablome komedije mnogo šta se promenilo.
Džoni Ingliš se vraća na platna i piratske kopije u još jednoj nedvosmislenoj parodiji na Džemjsa Bonda i ovog puta u misiji da spase svet propasti. Posle skoro jednu deceniju provedenu na Tibetu u izučavanju tehnike suzbijanja bola kada ga neko šutne u muda, on je pozvan on Britanske tajne službe (koju sada spozoriše vrlo neinovativno Tošiba) da zaustavi atentat na kineskog premijera, za šta bi bila osumnjičena Engleska. Ipak, Ingliš otkriva da je krtica među njegovim saborcima. (A nije Tinker Tailor Soldier Spy).
Film za decu koji bi svakako nasmejao mlađe generacije, nas je ostavio skoro ravnodušnima. Na trenutke izbija Etkonsonov svojevrstan talenat za geg, ali nedovoljno da bi smo se valjali od smeha. Mada i parodije, kao takve ostavljaju malo prostora za neki komičarski manevar. Rozmund Pajk nas je ne malo šokirala svojom pojavom jer je ona zapravo i bila Bond devojka (Die Another Day), a evo je sad ovde praveći parodiju na sebe samu.Info:

Naziv: Johnny English Reborn
Žanr: Avantura | Komedija | Triler
IMDb rejting: 6.4/10 (19,342 glasova)
Režija: Oliver Parker
Igraju: Rowan Atkinson, Roger Barclay, Eric Carte, Rosamund Pike, Dominic West

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Johnny.English.Reborn.BDRip.XviD-DoNE
Trajanje: 101 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 812 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: RapidshareTorenti

Rapidshare: Rapidshare DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Johnny English Reborn (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.