Just Go with It (2011)

Autor ShiftDelete 28.05.2011. Pregleda: 16745
12345678910    Naša ocena: 4.50
Loading...Loading...

Just Go with It PosterLjudi koje vole romantične komedije ili filmove koji se tako predstavljaju mogu da odahnu jer i za njih imamo nešto. Nažalost, ovaj žanr nikada nije prosperirao, samim tim ni ovim filmom, a razlozi su više nego očigledni. Određeni balans besmislene zajebancije i predvidive romantike po sistemu neprijatno upoznavanje, privlačenje, smuvali se, zajebali nešto, skapirali da su stvoreni jedno za drugo, kraj. Tako je i otprilike i sa ovim ostvarenjem, s tim da, kao što obično biva sa Adamom Sendlerom, zajebanicije ima baš previše.
Adam Sendler je kao mladić i student medicine ostavljen na oltaru. Rešen da se više ne posvećuje ženama, koristi svoju burmu kao savršen mamac i oružje protiv žena. Predstavlja se da je u braku, kako bi imao one night stan-ove sa ribama, za koje je siguran da ga neće pozvati dan posle. Međutim kada upoznaje savršenu ribu (koja je savršena riba i u stvarnom životu budući da je model za kupaće kostime) mora da na bilo koji način opravda burmu u svom džepu. On podmeće svoju sekretaricu (Dženifer Eniston) da bude njegova žena sa kojom je u fazi razvoda…
Nemam puno hvale za ovo ostvarenje. Ipak, činjenica jeste da sam se neretko valjao od smeha kao besan zbog besmisleno glupih zapleta i izuzetno neprijatnih i nerealnih situacija (ribe sa jednom ogromnom i jednom nepostojećom sisom, lika koji pokušava da kokos podigde samo svojim guzovima, lik koji davi ribu u bazenu…) To nažanost i jeste jedan od malobrojnih kvaliteta ovog filma. Celina je toliko nepredvidiva i apsurdna da sve izgleda kao besmisleni skeč na gudrama. 4.5 kokica. Na gudrama.Info:

Naziv: Just Go with It
Žanr: Komedija | Ljubavni
IMDb rejting: 6.3/10 (16,281 glasova)
Režija: Dennis Dugan
Igraju: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Nick Swardson, Brooklyn Decker

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Just.Go.With.It.2011.BDRip.XviD-Larceny
Trajanje: 117 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 624 x 336 – 1200 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=Q063PKDE
http://www.megaupload.com/?d=QX33H4Q3

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Just Go with It (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.