Just Wright (2010)

Autor ShiftDelete 25.10.2010. Pregleda: 8360
12345678910    Naša ocena: 3.00
Loading...Loading...

Just Wright Movie PosterPostoje stotine slojeva koji se teško mogu raščlaniti i na svakom sloju ovaj film prosto nije dobar. Prvo počev od glume, zatim do samog besmisleno trivijalnog pisanja scenarija kome se zna početak, sredina i kraj, pa sve do bezuspešnog pokušaja režije da ovaj film progura malo dalje od Holmarkovog TV filma. Nikom ovde nije uspelo u onome što su namerili.
Kvin Latifa je fizio-terapeut koja živi sa svojom sestrom (ili polusestrom nisam skapirao) i dok ona vredno radi u rehabilitacionom centru njena sestra (ili polusestra) uvežbava svoje sponzuraštvo na NBA utakmicama pokušavajući da ušacuje uspešne basketaše. U jednom trenutku, na trivijalan način, Kvin Latif upoznaje igrača Netsa (koga tumači reper Common, jedina jaka karika ovog ostvarenja) koji vrlo brzo upoznaje njenu sestru, koja vrlo brzo nalazi mesto n anjegovoj ogromnoj gajbi. Međutim ne prolazi mnogo i Common pretrpljuje zajebanu povredu na tekmi i njegova karijera preti da će da se sklopi kao kula od karata…
Licemerstvo ovog filma se oslikava na mnogo nivoa. Prvo ekipa pokušava da nam objasni da i debele ribe mogu da smuvaju najboljeg (tj. najuspešnijeg tj. najbogatijeg) frajera. To nije tačno. Debele ribe nemaju nikakve šanse kod uspešnih sportista. Nikakve. Već stotinu godina civilizacija pokušava to da kaže izdajući časopise sa mršavim ribama na naslovnim stranama, proturajući i modelujući muški estetizam do te mere da bi ste za prosečnog NBA igrača lako mogli da napravite ribu od gume. Na televiziji ne možete da vidite debelu ribu. Debele ribe ne puštaju u noćne klubove. NBA igrači ne znaju šta su debele ribe. A onda dođe rediteljka ovog ostvarenja (koja je super riba) i kaže da to može. E pa ne može. I to svi znaju. Dakle nije trebalo praviti tako trivijalnu priču. Marko Jarić je odvojio Andrijanu Limu. Nije je odvojio zato što je prepametna i dobar materijal za domaćicu. Zamisli kada bi se njegov ortak iz tima, crnja sa duplo većom kitom pojavio sa nekom neupadljivom ribom iz „huda“. Ko bi još poverovao u to. 3 kokaje. Aj ćao.
Info:

Naziv: Just Wright
Žanr: Komedija | Ljubavni
IMDb rejting: 4.3/10 (1,563 glasova)
Režija: Sanaa Hamri
Igraju: Queen Latifah, Common, Paula Patton, James Pickens Jr., Phylicia Rashad

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Just.Wright.DVDRip.XviD-ZOOM
Trajanje: 100 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 820 kbps
Audio: MP3 2.0 – 142 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=OHOG5JS7

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkKATTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Just Wright (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.