Knight and Day (2010)

Autor ShiftDelete 22.10.2010. Pregleda: 15169
12345678910    Naša ocena: 9.00
Loading...Loading...

Knight and Day Movie PosterMolim ljude koji nikada nisu voleli da gledaju Tomu Kruza na filmu i koji nikada nisu gotivili ništa što je on uradio da ne čitaju dalje ovaj tekst. Oni koji jesu neka ostanu sa mnom. I neka vežu pojaseve. Jer pred nama je vrhunski film. U svakom smislu te reči. Ali da pođemo od početka.
Toma Kruz je nizak. Ok. Tu se svi slažemo. Međutim količina energije, humora i šarma koji on može iz sebe da izbaci po jednom filmu je stvarno neverovatna. Čovek je prosto stvoren da se bavi tim poslom. Tom Kruz je Zvezda. Od Nemogućih misija, preko Top Gana do Firme. Širom zatvorenih očiju. Šta sve ne. Ovaj film, sa odličnom režijom, neopterećujućim predvidivim scenarijom i super montažom iz njega izvlači sve najbolje. Rezultat: vrhunski zabavan film koji proleti dok okom trepnete, super romantika, pucanje, vrhunska scenografija. Ovaj film je razlog zašto treba i dalje ići u bioskop i kupovati kokice u istom.
Elem, Toma Kruz je odbegli agent koji se suprotstavlja CIA u nameri da zaštiti patent mladog naučnika. Ukrcava se na avion, gde, kao što i očekuje, ga dočekuju samo agenti rešeni da ga privedu k pravdi. Međutim, nesrećnim okolnostima i jedan regularni putnik dobija mesto na ovom avionu. Kameron Dijaz prisustvuje sceni gde Toma Kruz ispegla celu posadu i putnike, shvatajućo da njen život više neće biti isti…
Tek posle dva puta za redom gledanja ovog filma sam došao do zaključka da iako prepunjen akcijom, ovo je u stvari samo savršena romantična komedija. Kameron Dijaz i Toma Kruz vežbaju savršen brak dok prazne šaržere. Eto nečega za celu porodicu. Holivud se vratio onome što najbolje radi.
Info:

Naziv: Knight and Day
Žanr: Akcija | Avantura | Komedija | Triler
IMDb rejting: 6.5/10 (20,011 glasova)
Režija: James Mangold
Igraju: Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard, Jordi Mollà, Viola Davis

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Knight.and.Day.DVDRip.XviD-RUBY
Trajanje: 109 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1330 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=QQJTN3SY
http://www.megaupload.com/?d=H3NX5IHA

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkKATTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Knight and Day (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.