Life as We Know It (2010)

Autor ShiftDelete 4.04.2011. Pregleda: 12028
12345678910    Naša ocena: 5.50
Loading...Loading...

Life as We Know It Poster“Life as We Know It” predsavlja još jedno u nizu recikliranja dobro oprobanih romantičnih komedija koje u vidu imaju jasno određenu ciljnu grupu: parove koji nemaju ništa zajedničko na prvom dejtu i smorne bračne parove koji ne gledaju film duži od dva sata jer bejbi siterke plaćaju na sat. I autore 2kokice.com. Mada od nas baš nisu uzeli previše para.
“Life as We Know It” je priča o katastrofalnom prvom dejtu, koji se pretvorio u večnost. Naime Holi (katastrofalno ista Ketrin Higl) i Erik (Džoš Damel) izlazaze na dejt nagovoreni od strane svojih najboljih prijatelja (koji su bračni par, naravno), ali ne stižu dalje od kapije i lako zaključuju da je druga osoba moron. Vreme prolazi i oni se suptilno mimoilaze na svim zvaničnostima zajedničkih prijatelja, sve dok bračni par ne pogine u saobraćajki ostavljajući ovo dvoma starateljstvo nad detetom.
Naravno ne morate da me pitate kako mlad bračni par pri zdravoj svesti odlučuje da napiše testament u kome striktno odlučuju da starateljstvo nad detetom preuzmu njihovi prijatelji koji se ne podnose, gde je on nezreli retard, a ona istripovana paničarka, a ne povere najodgovorniji posao svojim roditeljima. Ništa se ne brinite, niko od vaših prijatelja vam neće uvaliti dete, ovo se dešava samo u Holivudu i to za pisaćim mašinama dokoni scenarista. Mada, iako sada imate groznu predstavu o filmu, glumački par Higl/Damel čine izuzetno zdrav tandem na velikom platnu i čine ovaj film sasvim gledljivim.Info:

Naziv: Life as We Know It
Žanr: Komedija | Drama
IMDb rejting: 6.2/10 (10,323 glasova)
Režija: Greg Berlanti
Igraju: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas, Alexis Clagett, Brynn Clagett

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Life.As.We.Know.It.2010.BDRip.XviD-Larceny
Trajanje: 114 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1270 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=Q67OKDQH
http://www.megaupload.com/?d=8LAFJ11X

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Life as We Know It (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.