Little Big Soldier (2010)

Autor ShiftDelete 8.04.2010. Pregleda: 7627
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

Little Big Soldier 2010 Movie PosterDžeki Čen je nastavio da nas oduševljava, proširivanjem svog filmskog opusa na polje pisanja i produkcije. Pošto se iz trulog Holivuda vratio u svoju zemlju sa gomilom para (generalno i Kina sada ima više para od tri Holivuda) rešio je a počne da radi filmove kako njemu godi tj. kako ih on vidi trudeći se da ne izlazi iz svog odela po kome ga ljudi najbolje pamte.
Pred nama je „Mali – Veliki ratnik“ ili za naše čitaoce iz bloka 70 „Da bing xiao jiang“, priča o ratniku (Džeki Čen naravno) koji nije želeo da bude ratnik već pomoću raznih smicalica uspe da isfolira sopstvenu smrt u toku svake bitke. U vreme podeljenog kineskog kraljevstva i mnogih ratova, posle jednog okršaja uspeva da zarobi teško ranjenog generala neke od sedam provincija. Kreću na put kako bi maleni Džeki pokupio nagradu i povukao se na zasluženo imanje, ali mladi general se oporavlja i otvara se velika pustolovina, jer neprijatelji saznaju da je vojskovođa živ, a bogami i žučna rasprava o razlozima i posledicama rata…
Reditelj (za stanovnike bloka 70 kultni Sheng Ding) beskompromisno i vešto koristi savršene kineske krajolike za portretisanje ove simpatične, dinamične i na trenutke izuzetno herojske ratne drame. Džeki Čen poguran mladom zvezdom Lee-Hom Wang-om iznosi svoje najbolje izdanje noseći na plećima dosta komplikovan i do kraja nerazjašnjen karakter simpatičnog, a ipak tabalački raspoloženog dezertera. Jedan od samih kineskih dramsko-tabalačkih dragulja ove godine zaslušuje više nego lako iskokanih 8 kokica.Info:

Žanr: Action | Adventure | Comedy
IMDb rejting: 7.1/10 (739 glasova)
Režija: Sheng Ding
Igraju: Jackie Chan, Lee-Hom Wang, Rongguang Yu, Sung-jun Yoo

Linkovi: IMDbTrailer


Skini:

Naziv: Little.Big.Soldier.2010.DVDRip.XviD-CoWRY
Trajanje: 95 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640×272 – 849 kbps
Audio: AC3 2.0 – 192 kbps CBR

Torrenti: TorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Little Big Soldier (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.