Love and Other Drugs (2010)

Autor ShiftDelete 16.02.2011. Pregleda: 11668
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

Love and Other Drugs PosterLove and Other Drugs je film koji je najavljivan dovoljno bombastično da potkupi i duše nas koji od romantične komedije ne očekujemo totalno raspadanje, čak smo se i nadali, gledajući trejler, da će postojati određena višedimenzionalnost koja bi mogla da okrepi našu žeđ za iole dobrim romantičnim filmom. Nismo to dobili. Dobili smo dosta seksa i golotinje što i nije tako loše.
Love and Other Drugs je priča o luzeru (Džek Gilenhal) koji se posle otpuštanja sa posla ozbiljno priključuje narastajućem farmaceutskom konglomeratu „Pfizer“, pokušavajući da kao putujući savetnik doktorima preporučuje njihove lekove. Tokom jedne posete upoznaje Megi (En Hatavej) koja kao jako mlada ima Parkinsona i oni se naravno zbilažaju.
Pokušavajući da prati tragove američkog licemernog društva i njihovog složenog zdravstvenog sistema, ovaj film na trenutke sam postaje licimeran. Takođe, poenta se gubi vrlo često jer, Edvard Zvik, autor ovog ostvarenja pokušava da odgovori na dosta kompleksna pitanja, ali se onda plaši, pa ne zalazi previše duboko i lopticu vraća na siguran teren. Iako glumačka ekipa sa lakoćom iznosi hemiju na platno, njihov sukob do kraja nije sasvim jasan ni opravdan, pa tako sam zaplet izostaje. Izuzetno fino štivo za nedeljno popodne, daleko od romantičnog spektakla kome smo se potajno nadali.Info:

Naziv: Love and Other Drugs
Žanr: Komedija | Drama
IMDb rejting: 6.6/10 (10,622 glasova)
Režija: Edward Zwick
Igraju: Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Oliver Platt, Hank Azaria, Josh Gad

Linkovi: IMDbRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Love.And.Other.Drugs.BDRip.XviD-DASH
Trajanje: 112 min
Velicina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 352 – 1645 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=Y9LK0YDN
http://www.megaupload.com/?d=AWN9TEPZ

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Love and Other Drugs (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.