Morning Glory (2010)

Autor ShiftDelete 25.02.2011. Pregleda: 12066
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

Morning Glory PosterEvo ovako… prvo sam mislio da će vam nedostajati filmova ovih dana, međutim videh da ste se raspričali na kontoverzno ocenjenom filmu „127 Hours“ sa deset kokica, pa reko’ neću da vas ometam. Ipak, evo me danas, rano izjutra, sa novim filmom „Morning Glory“, koji će nažalost, na kraju ovog uvoda dobiti samo prosečnu ocenu.
Rejč Mek Adams, koja mi je nekako uvek bila simpatična, verovatno zato što je kombinovala taj seksi bibliotekarka look, sa tim ogromnim očima kao teniske loptice, u ovom filmu me podseća na frustriranu pudlicu koja skakuće i nervira boga i ljude dok glumi izvršnog producenta na jutarnjem TV-šou za koji važe svi izgledi da će biti ukinut zbog slabe gledanosti. Ipak ona uspeva da dovuče čuvenog novinara starog kova (Harisona Forda) kao voditelja i sve što joj preostaje jeste da ispegla njegov egomanijački pristup i popravi rejtinge svoje emisije…
Prvo… nije mi jasno zašto bi bilo ko pravio film o nečemu što nikog stvarno ne interesuje. Ajmo sada stvarno, kokičari. Kada ste poslednji put upalili TV? A kada ste poslednji put gledali jutarnji program? E sada tu nije kraj. Tek počinju sitna proseravanja o tome kako je dotični novinar (Harison Ford) pokrio sva značajnija izveštavanja (naš kraj posebno), popio metak u Bosni i slično tako do krajnje granice nismo bili uvereni u njegov lik. Na kraju Holivud izvlači još jednu kokicu iz mog džepa predvidivim, ali efikasnim krajem, Rejčel Mek Adams mi ponovo postaje simpatična, Harison Ford ostaje dobar glumac i tu se film završava.Info:

Naziv: Morning Glory
Žanr: Komedija | Drama | Ljubavni
IMDb rejting: 6.8/10 (2,896 glasova)
Režija: Roger Michell
Igraju: Rachel McAdams, Noah Bean, Harrison Ford, Jack Davidson, Diane Keaton

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Morning.Glory.DVDRip.XviD-DEFACED
Trajanje: 107 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 775 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=490AE82W

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Morning Glory (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.