No Strings Attached (2011)

Autor ShiftDelete 7.05.2011. Pregleda: 19876
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

No Strings Attached PosterGledati pomalo oklembešenog Eštona Kučera polugolog ceo film nije nam neko ludilo od zabave. Ipak, pošto smo isto to činili i u filmu „Spread“, nije kao da nam je prvi put. Sa druge strane tu je više nego frustrirana mala i preslatka Natali Portman, koja je, kao i svaka holivudska zvezda posle dobijanja Oskara prestala da bira uloge. Što znači da je počela da se skida i glumi u polu-treš filmovima što nama užasno odgovara. Gledaćemo je u još gomili takvih, ali ajde da vidimo šta ovde ima da nam ponudi.
Ešton KuRčer je Adam, u srećnoj vezi sa neimenovanom priglupom ribom. U toku njihove posete nekoj pijaci, sreće ljubav iz klinačkih dana od koje, jelte neobavezno uzima telefon kao da se čuju, ovo ono… Kada skapira da mu ćale (nekada poznati TV glumac) odrađuje ribu, zapada u tešku depresiju i mrtav pijan poziva ljude (čitaj ribe) iz svog telefonskog imenika. Pogađajte koga dobija na prvu loptu… Ešton i Natali se trude da vezu drže na čisto seksualnom nivou, ali kako to obično biva, kada emocije umešaju svoje prste stvar postaje poprilično napeta.
E sad, kako se banalno prave zapleti u ovom ostvarenju teško se može očekivati neko zabavno ludilo. Činjenica da iz aviona vidiš svaki budući odnos svih na platnu, sve nas tera malo u očaj. Ipak, dobivši gomilu klišea da sastavi u jedan film, iskusni reditelj Ivan Reitman, (Ghost Busters) se igra sa ponuđenim materijalom, bez straha izvodeći u prvi plan sporedne glumce koji su sjajno kastovani. Sve u svemu, šta možete da očekujete u subotnje popodne?Info:

Naziv: No Strings Attached
Žanr: Komedija | Ljubavni
IMDb rejting: 6.3/10 (14,455 glasova)
Režija: Ivan Reitman
Igraju: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline, Cary Elwes, Greta Gerwig

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: No.Strings.Attached.2011.BDRip.XviD-AMIABLE
Trajanje: 108 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 608 x 256 – 760 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=4LOE1K0A

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "No Strings Attached (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.