Pineapple Express (2008)

Autor ShiftDelete 4.07.2010. Pregleda: 7735
12345678910    Naša ocena: 7.50
Loading...Loading...

Pineapple Express (2008) Movie PosterEvo nas, polako zakoračujemo u srce hrpe klasika iz 2008. godine sa namerom da vas podsetimo ili, ako ovaj film slučajno niste gledali, da obavezno uključite svoje torent programčiće i čekirate sagu o stondiranim kul likovima, paranoji nastaloj usled konstantnog pušenja “medikamentnog bilja”, kao i da se podsetite jednog on najboljih Set Rogenovih filmova, koji je nesebično podelio sa Džemsom Frankom.
Dakle idemo ovako. Set Rogen je dosadni debeli luzer koji uglavnom provodi dan u uživanju gorenavedenog bilja. Džejms Franko ima iste karakteristike kao Set Rogen, znači po ceo dan duva, ali sem toga i prodaje travu. U njegovom katalogu se pojavila opasno dobra gudra “Pineapple Express” koju on rado daje na testiranje stalnom klijentu (Set Rogan) koji iz svojih kola vidi brutalno ubistvo i u strahu ispušta džoint na mestu zločina. Ubice, među kojima je i policajac dolaze do zaključka da je trava koju je očevidac ispustio specijalnog kvaliteta i da nije teško naći ko je uživa…
Svakako najveća ludost ovog filma je (iako je scenario pisao sam Set Rogen) da na samom setu nije bilo puno čitanja i ponavljanja, već su scene snimane dok su Franko i Rogen sami smišljali dijalog u glavi, a zatim izbacivali gluposti, praveći jednu od uvrnutijih i možda najbolju komediju 2008. Ako na to dodate i rediteljeve dosta odrešene ruke i krajnje sumnutu radnju u formi “što na um, to na drum” shvatićete da ne morate da budete naduvani da bi se tokom gledanja ovog ostvarenja osećali tako…Info:

Naziv: Pineapple Express (2008)
Žanr: Akcija | Komedija | Krimi | Triler
IMDb rejting: 7.1/10 (73,050 glasova)
Režija: David Gordon Green
Igraju: Seth Rogen, James Franco, Danny McBride, Kevin Corrigan, Craig Robinson

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Pineapple.Express[2008]DvDrip-aXXo
Trajanje: 112min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 664 x 268 – 757 kbps
Audio: MP3 2.0 – 112 kbps CBR

Rapidshare:
http://www.megaupload.com/?d=VL5CSTL0

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Pineapple Express (2008)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.