Piranha (2010)

Autor ShiftDelete 30.11.2010. Pregleda: 12915
12345678910    Naša ocena: 4.00
Loading...Loading...

Piranha (2010) PosterMoram da priznam da svet ne manjka onih koji misle da je ovaj film teški krš, mnogo gori rimejk od originala, koji je, isti ti tvrde, teški krš. Kada pogledate trejler shvatite da ste odgledali većinu filma, da iako je po žanru horor, nećete se puno iscimati u stolici, kao i da ćete znati radnju od početka do kraja. Ja nisam protivnik tih mišljenja. Ja isto mislim da je film teško sranje. Ali, ne mogu da priznam da se nisam zabavljao.
Uživajući u prvom sunčanom raspustu – prolećnom, pobesnela univerzitetska čeljad se upućuju na Viktorijino jezero, njih par desetina hiljada, kako bi se napijali, naduvali, kupali i kresali. Nekoliko dana pre toga, međutim, tektonski poremećaj rascepljuje dno ovog lepog jezera, spajajući korito sa vodenim čepom starim nekoliko miliona godina – u kome još uvek plivaju stotone hiljada krvožednih praistoriskih pirana koje dugo, dugo, nisu okusile takvo sveže meso koje pružaju butkice riba koje su ceo prethodni semestar provele štrebajući.
Ostatak i kraj vam je naravno poznat. Radnje skoro i da nema, međudim masovan pokolj pruža više nego dovoljo jeftine zabave. Glavni likovi tek malo više mesta na platnu kradu od pukih statista i nekako nam je bilo sve jedno da li će nekog od njih ove ribice pojesti, poslebno kada smo videli našu omiljenu prsatu ribu kako se pretvara u običan skelet pod naletima hiljada sitnih zubića. Tu i tamo sam vrištao od smeha, te mi ovih nešto manje od sat i po nisu teško pali. Ako ste pijani i možete da gledate ovo u 3D tehnici, obavezno se nacrtajte ispred platna.Info:

Naziv: Piranha (2010)
Žanr: Komedija | Horor | Triler
IMDb rejting: 6.4/10 (12,053 glasova)
Režija: Alexandre Aja
Igraju: Richard Dreyfuss, Ving Rhames, Elisabeth Shue, Christopher Lloyd, Eli Roth

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:

Skini:

Naziv: Piranha.2010.DVDRip.XVID-WBZ
Trajanje: 88 min
Velicina: 700 MB
Video: Xvid – 640×272 – 1018 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Torrenti: TorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Piranha (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.