Piranha 3DD (2012)

Autor ShiftDelete 18.06.2012. Pregleda: 23871
12345678910    Naša ocena: 3.50
Loading...Loading...

Piranha 3DD posterKo misli da sam lud zato što sam od svih ponuđenih filmova gledao Piranha 3DD grdno se vara. Kod nas u svemu ima logike čak i u biranju još malo pa besmislenih dragulja američke kinematografije, kojoj smo, videli to vi ili ne, poprilično naklonjeni. Takođe ne zaboravite da smo gledali prethodni deo ovog ostvarenja – bio je to jedan od najgorih filmova ikada, ali smo se i odlično proveli.
Ako se sećate prvog dela živo kao ja, znate da je bio zasnovan na činjenici da je usled tektonskih poremećaja zemlje podzemna pećina napravila rascep sa jezerom. Tada su trilionima godina stare pirane sa zubima oštrim poput brijača reklamiranih na televiziji i izjele pola mladih u Amarici. Sada su nekako te pirane uspele da uđu u vodovodni sistem, jer su evoluirale i mogu da probiju metal, tako da će se ubrzo naći u svakom domu i prete otvaranju bazenskog kompleksa za mlade…
Ne mogu da vam opišem na koliko scena sam vrištao od smeha i u isto vreme bio zadivljen gnusnim umovima koji su se bavili ovim scenama. Tu je još i propali Dejvid Haselhof koji glumi samog sebe i čuvara plaže u isto vreme. Film je objektivno kratak i besmisleno zabavan, posebno ako ste u društvu što mu je dodalo još dve kokice na onih početnih jednu i po. Ovo je najbesmisleniji film koji prosto morate pogledati…Info:

Naziv: Piranha 3DD
Žanr: Komedija | Horor | Triler
IMDb rejting: 4.3/10 (4,687 glasova)
Režija: John Gulager
Igraju: Danielle Panabaker, Matt Bush, David Koechner, Katrina Bowden, Jean-Luc Bilodeau

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: Piranha.3DD.2012.HDRIP.XVID-DQ1
Trajanje: 83 min
Veličina: 893 MB
Video: Xvid – 720 x 380 – 1434 kbps
Audio: MP3 2.0 – 64 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Piranha 3DD (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.