Please Give (2010)

Autor ShiftDelete 17.10.2010. Pregleda: 2439
12345678910    Naša ocena: 5.00
Loading...Loading...

Please Give Movie PosterSledeća recka je, baš kao i svaka pre nje krajne subjektivna. Ovo vam govorim da ne biste smarali sa hejterskim komentarima kako je film do jaja, a ja to nisam video. Možda je vam ovaj film do jaja. Evo šta je meni.
„Please Give“ je socijalna drama koja dobrostojeću porodicu koja se bavi preprodajom polovnog i antikvarnog nameštaja ulančava sa starom komšinicom i njenim dvema ćerkama koje je obilaze. Ubrzo se njihovi životi prepliću oko prećutne istine da dobrostojeća porodica čeka da starica umre kako bi se proširili u njen stan…
Meni je u potpunosti jasna ideja socijalnih drama. Nije mi jasna ideja ovog filma (pišite redakciji). Naime u ovom filmu se ne dešava skoro ništa, odnosi, a pogotovo sukobi među likovima ne mogu da zagrebu površinu, radnja je linearna od početka do kraj i da nije bilo Amande Pit, koja pride u ovom filmu izgleda najgore od svih filmova, mislim da bih teško dokečao kraj ovog filma. Iako je rediteljka Nikol Holofcener, koja je pride i pisala scenario pokušala da pokrene dosta pitanja, pre svega porodičnih odnosa, braka, roditeljstva i slično, utisak koji sam ja stekao jeste da su pitanj jedva i postavljena, a o pojavljivanju odgovora i da ne pričamo.
U svakom slučaju nikako više od 5 kokica za ovaj film, iako će hipsteri da se javljaju da kažu kako im je film fenomenalan. Ideja na papiru ne deluje loše. Realizacija je puko bledilo.Info:

Naziv: Please Give
Žanr: Komedija | Drama
IMDb rejting: 7.0/10 (1,549 glasova)
Režija: Nicole Holofcener
Igraju: Rebecca Hall, Elizabeth Keener, Elise Ivy, Catherine Keener, Josh Pais

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Please.Give.LIMITED.DVDRip.XviD-SAPHiRE
Trajanje: 90 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 974 kbps
Audio: MP3 2.0 – 139 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=WS56K27A
ili
http://www.megaupload.com/?d=PVPEY7NV

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkKATTPB

Titlovi: ENSR

    1 komentar na "Please Give (2010)"

  • medenavg says:

    kakav smor od filma, jedan od onih kada se zapitas zasto si ga uopste i gledao????

Odgovori na "Please Give (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.