Rango (2011)

Autor ShiftDelete 2.07.2011. Pregleda: 18635
12345678910    Naša ocena: 9.00
Loading...Loading...

Rango PosterMoram se pohvaliti da ne čitam komentare na sajtu 2kokice.com, ali su mi rekli da je neko tražio komediju, drugi da stavimo animirani film (kao da ih mi pravimo), treći dramu, a četvrti akciju. Čuo sam čak i da je neko tražio vestern. Pa evo vam ga na… sledeće ostvarenje ispunjava sve kriterijume. Plus je vraški dobar film.
Dakle, Gor Verbinski, jedan od reditelja koji će definitivno obeležiti ovu generaciju mladih gledalaca (Pirati sa Kariba), nam donosi nadasve zanimljivu, smešnu, na trenutke potresnu, ali pre svega iskrenu priču o kućnom gušteru Rangu, koji se usled sitne saobraćajne nezode našao u negostoljubivoj putinji u gradu koji opseda samo jedna noćna mora: nedostatak vode. Dok sitne životinje skapavaju, šeprtlja rango uspeva da slučajno ubije pticu grabljivicu (glavnog neprijatelja ovog gradića) i ničim zasluži zvane šerifa u najtežim trenucima…
Gor Verbinski priču ovog animiranog ostvarenja izdiže iznad dečijih umova, estetiku isto tako, tako da se slobodno može reći da ovaj film i nije namenjen deci. Krećući se putevima modernih civilizacijskih problema (nedostatak vode) i izuzetno kompleksnim zapletom i širokim dijapazonom likova on stvara ne samo zanimljivu sagu već i vrednu umnog napora. Estetika filma nije šarena već depresivna i siva, a karakteri razraćeni do molekularnog nivoa. Svaki od žanrova (vestern, akcija, misterija, romantika) je potkrepljen delom i argumentacijom, pa nemojte da se čudite ako kažem da je ovo najbolje animirano ostvarenje ove godine.



Info:

Naziv: Rango
Žanr: Animirani | Avantura | Komedija
IMDb rejting: 7.6/10 (23,850 glasova)
Režija: Gore Verbinski
Igraju: Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Ned Beatty, Alfred Molina

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:




Skini:

Naziv: Rango.2011.EXTENDED.DVDRip.XviD-EXViD
Trajanje: 107 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1367 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=R4SUA2MR
http://www.megaupload.com/?d=XJ3DS18A

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Rango (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.