Robot & Frank (2012)

Autor ShiftDelete 5.06.2013. Pregleda: 7410
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

Robot & Frank posterEvo osveženja u vidu ostvarenja koje se drži određenih holivudskih tokova ali im uspešno odoleva na svoj suptilan način. Robot & Frank je topla drama o hladnim međuljudskim odnosima i o načinima na koje moramo da nastavimo da komuniciramo sa bližnjima ma šta nam svet tehnologije doneo. Džek Šreir je mladi reditelj kome je ovo prvi film (dosta zanimljiva podela uloga za nekog ko nema nikakv uticaj u Holivudu, za sada) i kome definitivno treba dati šansu.
Frenk je dosadni starkelja koji živi osamljeno i poprilično neuredno u porodičnoj kući. Sve bi, takođe bilo ok, da on uživa u svojoj penziji. Međutim, kao i većina staraca, želi još da radi – jedini problem je što je veći deo života proveo kao profesionalni provalnik (manji deo u zatvoru), što je kleptoman i senilan. Ipak, kada mu sin kupi robota da se stara o njemu, Frenk nekako pristaje i u robotu nalazi svog savršenog partnera…
Inteligentno napisan scenario ne mari za brzinu naracije, pa će i film imati dosta usporenih pasaža koji vas mogu odvući. Frenk Langela i Suzan Saradon su sjajan glumački par koji uspevaju da iznesu sav taj suptilan humor i vedrinu, koji su u suprotnosti sa napadnim trendovima koji vladaju velikim platnom. Dodajte tu još par zanimljivih epizodista i dobićete vedru dramu kakvu nismo videli na poslednjih par stranica na našem sajtu.Info:

Naziv: Robot & Frank
Žanr: Komedija, Krimi, Drama
IMDb rejting: 7.1/10 (19,268 glasova)
Režija: Jake Schreier
Igraju: Frank Langella, James Marsden, Liv Tyler, Peter Sarsgaard, Susan Sarandon

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: Robot.And.Frank.2012.DVDRip.XviD-Ltu
Trajanje: 89 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1020 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Mega: Mega DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Robot & Frank (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.