Shrek Forever After (2010)

Autor saske 23.11.2010. Pregleda: 7093
12345678910    Naša ocena: 5.00
Loading...Loading...

Shrek Forever After (2010) PosterČetvrti i nadamo se poslenji nastavak sage o Šreku koja je vrhunski počela, a onda negde usput malo zaboravila u kom je smeru krenula i tako postala nekako…paaaa, sranje.
Shrek Forever After je apsolutno ništa spektakularno, ali svakako bolji od prethodnog dela. Priča je takođe ne previše originalna. Šrek postaje malo premoren od njegovog savršenog života sa života i čezne za danima kada je bio prost ljudožder koga su se svi plašili, koji nije imao obaveza i koji se valjao u blatu kad god mu je to palo na pamet. Tu je svoju priliku ugledao mali čarobnjak po imenu Ramplstilskin, kome je oduvek želeo da vlada kraljevstvom. On je ponudio Šreku jedan dan bez obaveza u zamenu za jedan dan iz prošlosti, na šta naš zeleni prijatelj uz malo oklevanja pristaje. I tako Ramplstilskin na prevaru uzima dan Šrekovog rođenja, i Šrek će upasti u svet u kome on nikada nije bio ni rođen i ima samo 24 sata da ispravi svoju grešku ili će zauvek nestati.
Sve u svemu, ne preterano zabavan film, ili sam se ja jednostavno previše razmazio sa svim ovim fenserajima iz Pixar kuće, ali jednostavno Šrek nije ono što je bio u provom delu, nema taj duh…ali je mačak kome glas daje Antonio Banderas idalje faca i ima tužniji pogled nego ikada. To vam je odprilike to, nadamo se da neće biti više nastavaka, ili da, ako ih i bude, da to budu avanture Magareta i Mačka u čizmama, ovaj Šrek jednostavno smara. 5 kokica i ni zrno više.
Info:

Naziv: Shrek Forever After (2010)
Žanr: Animirani | Avantura | Komedija
IMDb rejting: 6.7/10 (14,088 glasova)
Režija: Mike Mitchell
Igraju: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas, Julie Andrews

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Shrek.Forever.After.DVDRip.XviD-NeDiVx
Trajanje: 93 min
Velicina: 700 MB
Video: Xvid – 640×272 – 929 kbps
Audio: MP3 2.0 – 153 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=ADEN7WQI

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Shrek Forever After (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.