Stand Up Guys (2012)

Autor ShiftDelete 12.04.2013. Pregleda: 59374
12345678910    Naša ocena: 5.00
Loading...Loading...

Stand Up Guys posterEvo još jednog filma koji definitivno morate odgledati ne zbog njegove umetničke, već više zbog edukacione vrednosti. Ono što ovaj film karakteriše jeste pravi balkanski mentalitet i jedna njegova crta koju ćete retko sresti bilo gde. Naime, težnja da kada nešto uradiš dobro i ljude zadužiš za nešto, počneš da razmišljaš kako bi mogao da uradiš sve ostalo jer si svemoćan. Ako već prethodnu rečenicu niste shvatili evo vam primer – Aleksandar Šapić. Tako funkcioniše i reditelj ovog ostvarenja: Fišer Stivens je odličan glumac B kategorije i serija koje volimo. Uspeo je da uzme oskara kao producent dokumentarca o iživljavanju nad delfinima. A onda je shvatio da može da režira trilere.
Val je lik koji posle dvadeset godina izlazi iz ćuze. Napolju ga čeka Dok u istoj krntiji od kola, kako bi sa njim ponovo, kroz sećanja proživeo slavne dane. Kako veče odmiče, Val postaje svestan da je Dok dobio naređenje da ga likvidira kao vendetu levog lika za počinjene zločine i njih dvojica odlučuju da se po poslednji put proigraju sa svojim sudbinama i podsete ekipu iz kraja zašto su ljudi nekad zbog njih prelazili ulicu.
Imati Ala Paćina, Kristofera Vokena i Alena Arkina (sva trojica Oskari) za glumce i napraviti prosečan film jeste umetnost. Na trenutke mučenje providnim dijalogom, na trenutke indiferentni kada starci voze Mustanga ulicama i ljudima pucaju u čašice, ovaj film jeste dokaz da čak i kada uradiš sve kako treba ne moraš imati hemiju na relaciji delo – publika. Još jedna propuštena šansa da se legende stave rame uz rame.Info:

Naziv: Stand Up Guys
Žanr: Komedija, Krimi
IMDb rejting: 6.6/10 (9,596 glasova)
Režija: Fisher Stevens
Igraju: Al Pacino, Christopher Walken, Alan Arkin, Mark Margolis, Julianna Margulies

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: Stand.Up.Guys.2012.BRRip.XviD-S4A
Trajanje: 95 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 893 kbps
Audio: MP3 2.0 – 122 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Mega: Mega DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Stand Up Guys (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.