Take Me Home Tonight (2011)

Autor ShiftDelete 12.06.2011. Pregleda: 11735
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

Take Me Home Tonight PosterRomantične komedije u kojima ne glume vraški kul frajeri nego oni manje kul se uvek svode na jednu stvar: kako oni kao luzeri da se omrse seksa kod dobrih riba. Tu imamo Superbad, ovonedeljni Hall Pass i milion ostalih. Takav je i ovaj film. Samo što se dešava osamdesetih u totalno ludačkoj odeći. A mi to znamo da cenimo.
Met Frenklin je najblaže rečeno luzer. Bio je štreber u srednjaku i ni jedna riba ga nije htela, kasnije je upisao MIT i kada je kasnije trebalo da postane nešto značajno (u periodu života kada ribe počinju da gotive bankare ili inžinjere) on je sve to ponovo bacio i zaposlio se u video klubu. Sudbina je htela da se Tori, riba na koju se ložio celu srednju pojavi baš u toj prodavnici. On se predstavlja kao slučajni prolaznik, ona ga se seti iz srednjaka i pozove na žurku. On se naravno predstavi kao uspešan bankar. Jer da se nije predstavio tako gde bi onda bio zaplet?
Kompletno neoriginalna priča je izvađena super kastom (Ana Feris je ponovo sa nama) i činjenicom da je sve isto samo što su osamdesete, što bi trebalo da nam govori da su svi kul i pomalo otkačeni. Takođe da nikom u filmu ne zvoni mobilni telefon, što je začuđujuće opuštajuće. Ice Cube je tada bio na vrhu karijere, a skupa kola su izgledala drugačije. Ne očekujte inventivne dijaloge i uz ovaj film se možete provesti sasvim lepo.Info:

Naziv: Take Me Home Tonight
Žanr: Komedija | Drama
IMDb rejting: 6.6/10 (1,790 glasova)
Režija: Michael Dowse
Igraju: Topher Grace, Anna Faris, Dan Fogler, Teresa Palmer, Chris Pratt

Linkovi: IMDbRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Take.Me.Home.Tonight.2011.DVDRip.XViD-EP1C
Trajanje: 97 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – X x X – X kbps
Audio: MP3 2.0 – X kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=KVWEWMJO

Wupload:
http://www.wupload.com/file/15169634/Take.Me.Home.Tonight.2011.DVDRip.XViD-EP1C.avi

Filesonic:
http://www.filesonic.com/file/1188262914/Take.Me.Home.Tonight.2011.DVDRip.XViD-EP1C.avi

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Take Me Home Tonight (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.