Tangled (2010)

Autor Sunsetter 31.03.2011. Pregleda: 21592
12345678910    Naša ocena: 9.00
Loading...Loading...

Tangled PosterTangled (ili u mnogo pogrešnom sprskom prevodu „Zlatokosa i razbojnik“, jer glavna likuša nit ima ikakve veze sa Zlatokosom, sem boje kose, doduše, a nit je glavni lik razbojnik u pravom smislu te reči) je mnogo kul animirani film koji nam dolazi iz svemoćne Diznijeve radionice.
Radnja filma kreće sa otmicom male princeze sa magičnom kosom koja moze čoveka učiniti ponovo mladim. Ovo je naravno privuklo, kako to već u Diznijevim crtaćima biva, zlu vešticu, koja malu princezu odvodi u veštičin zamak iza sedam mora, iza sedam gora, iza sedam čega god, u svakom slučaju mnogo izolovano mesto, i odgaja je kao njenu ćerku, s tim sto je naplaši pričama o spoljnom svetu, i kako ona nikada ne sme izaći iz tog zamka jer će je zadesiti strašno zlo. I tako, godine su prolazile, naša mala princeza vise nije bila tako mala, a vala ni njena kosa koju nikada nije ošišala jer bi izgubila magične moći. I kao sto to već biva sa tinejdžerima, radoznalost o spoljnom svetu se probudila, i sve više je smarala „majku“ o tome, ali razgovori su se uvek završavali isto, da nikada ne sme izaći napolje. Sve dok jednog dana u zamak slučajno nije banuo profesionalni kradljivac bežeći pred vojnicima iz princezinog rodnog zamka… I tu kreće priča.
Toplo preporučujem ovaj film svima, nije još jedan u nizu bezveznih animiranih filmova koji samo pokušavaju da publici izvuku još koji dinar. Dizni uvek zna sta radi. Biće vam toplo oko srca dok se smejete situacijama u koje ovaj neobični par upada.Info:

Naziv: Tangled
Žanr: Animirani | Komedija | Porodični
IMDb rejting: 7.9/10 (28,085 glasova)
Režija: Nathan Greno, Byron Howard
Igraju: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy, Ron Perlman, M.C. Gainey

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Tangled.RETAIL.DVDRip.XviD-NeDiVx
Trajanje: 100 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 608 x 336 – 849 kbps
Audio: MP3 2.0 – 155 kbps VBR

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Tangled (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.