The Best and the Brightest (2010)

Autor ShiftDelete 22.03.2011. Pregleda: 7356
12345678910    Naša ocena: 6.50
Loading...Loading...

The Best and the Brightest PosterSvakako da je malo ko od nas zadovoljan filmovima koji nam izlaze ovih dana. Pokušali smo utehu da nađemo u stranim produkcijama, ali sem, na primer, filma „The Man from Nowhere“ koji se i vama posebno svideo, nismo nabasali na nešto više od puke prepotencije ili besmislene jurnjave za evropskim filmskim nagradama. Rešenje možda leži u malim filmovima udruženih produkcija kao što je ovaj. One svakako ne nude savršenstvo, ali nude drugačiji pristup. Ponekad, to je dovoljno.
„The Best and the Brightest“ se odlično nadovezuje na temu klipova koja nas prati ove nedelje, a to je glumac Nil Petrik Heris, koji slučajno (ili namerno) rola glavnu rolu u ovom filmu. Iako na većini zvaničnih sajtova piše da je ovaj film još uvek u postprodukciji, mi ćemo vam, ne samo ispričati radnju filma već dati i sam film. I da… počastvovani smo što još nigde nije objavljena ni jedna zvanična recenzija ovog filma. Mnooogo smo brzi.
U okruženu elitnih vrtića Njujorka pratimo bračni par koji se doselio iz ko zna gde sa petogodišnjom ćerkom sa idejom da je mogu upisati u školicu gde se mesta rezervišu mnogo pre nego što je dete rođeno. Ne znajući za snobovska elitna pravila i norme ovaj nespretni par će se nađi u bolesnoj sitnoj prevari koja će im omogućiti da postanu deo elite i svojim uticajem obezbede svom detetu početak školovanja.
Ovaj film, na način koji je napisan i režiran ne pati od pretencioznosti da ljudi moraju da se valjaju od smeha, što je njegov najveći kvalitet. Komedija situacije je spontana i neobavezna, a likovi, iako slabo razrađeni, odlično naštimovani i uverljivi. Definitivno vredi pogledati ovo izdanje.Info:

Naziv: The Best and the Brightest
Žanr: Komedija
IMDb rejting: NA
Režija: Josh Shelov
Igraju: Neil Patrick Harris, Bonnie Somerville, Amy Sedaris, Peter Serafinowicz, Christopher McDonald

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:

Uskoro…


Skini:

Naziv: The.Best.And.The.Brightest.2010.DVDRip.XviD-aAF
Trajanje: Comedy min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 352 – 947 kbps
Audio: MP3 2.0 – 132 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=HNCD1BII

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Best and the Brightest (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.