The Big Year (2011)

Autor ShiftDelete 4.02.2012. Pregleda: 12733
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

The Big Year PosterVoleo bih da je pojam žanra komedije mnogo više rastegljiv pojam, nego što to Holivud misli. Npr. ne bi bilo pod obavezno da pisci pokušavaju da me upišaju od smeha u svakoj rečenici ili svakoj sekvenci filma. To se često završi bizarnim skečevima koji me teraju više na povraćanje nego na upišavanje. Zato bih im dao da razmotre sledeći film (iz nekog razloga takođe iz Holivuda) gde se ovaj put niko od ekipe, što scenarista, reditelja i glumaca nije potrudio da nas nasmeje, već da priča ide tečno.
Podeljena između tri fanatika ova priča prati, Kenija Boznika, Breda Harisa i Stua Prejslera koji nemaju puno toga zajedničkog sem jedne stvari: svi su zaluđenici za nešto što je nama skoro besmisleno – posmatranje ptica. Svake godine, obilazeći skoro ceo kontinent stotine ljudi se takmiči u nečemu što je ispostaviće se plemenito, ali maksimalno neupotrebljivo: ko će uočiti više predstavnika vrsta ptica. Pobednik je ovenčan slavom (i pticama) do sledeće godine kada će se opet krenuti u “lov”. Boznik je neprejebivi majstor, međutim ostala dvojica su mu za petama.
Ovo ostvarenje pleni svojom sigurnošću i spontanošću. Oven Vilson (Boznik) pruža još jednu sjajnu rolu posle The Midnight in Paris, uveravajući me da jeste sjajan glumac. Stiv Martin je dekica na mestu, dok je Džek Blek opet najjača karika ove ekipe. Uz kameo pojavljivanja Džima Parsonsa (The Big Bang Theory) i Džoa Mekhejla (Community) ovo ostvarenje koje je saga o avanturi u civilizaciji, kako i o porodici svakako vredi pogledati.Info:

Naziv: The Big Year
Žanr: Komedija
IMDb rejting: 5.9/10 (1,835 glasova)
Režija: David Frankel
Igraju: Jack Black, Owen Wilson, Steve Martin, Rosamund Pike, Kevin Pollak

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: The.Big.Year.2011.DVDRip.XviD-ALLiANCE
Trajanje: 100 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 576 x 240 – 883 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: RapidshareTorenti

Rapidshare: Rapidshare DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Big Year (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.